11-12-13-15-Kasım 2015 Vefatlar

11-12-13-15-Kasım 2015 Vefatlar

Ulubey ilçesi Güven mahallesinden, Davut ve Fatma Kotan’ın torunu, Erdal Kotan’ın yeğeni,Cemil ve Semra Çam’ın oğlu, KADİR ÇAM vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazının ardından Güven mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanl


11-12-13-15-Kasım 2015 Vefatlar


VEFAT 15.11.2015

Çavuşlar Mahallesinden Kahyaoğullarından , Merhum Süleyman Öztürk’ün oğlu, Sait, Rahmi ve Ali Öztürk, Melek, Nuran, Hatice ve Nurgül’ün ağabeyleri, Aysel Öztürk’ün eşi, Osman ve Rukiye Öztürk’ün babası, MUHAMMER ÖZTÜRKvefat etmiştir.
 
 Cenazesi bugün öğle namazının ardından Çavuşlar mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Ulubey ilçesi Güven mahallesinden, Davut ve Fatma Kotan’ın torunu, Erdal Kotan’ın yeğeni,Cemil ve Semra Çam’ın oğlu, KADİR ÇAM vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazının ardından Güven mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

VEFAT 13.11.2015

 
Kayadibi Mahallesi Kurtköy Mevkii’nden Kocamustafa oğullarından , Merhum İdris Koç’un oğlu , Hafize Koç’un eşi , Erkan, Ayşe ve Mukaddes Koç’un babası , Emekli Öğretmen HÜSEYİN KOÇ vefat etmiştir.
 
Cenaze bugün saat 10:00 ‘ da Kayadibi Mahallesi Kurtköy Mevkii’nde bulunan evinde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Gölköy İçyaka Mahallesi , Değirmenbükü Mevkii’nden , Bektaşoğullarından , Nevzat ve Şevket Bektaş’ın ağabeyi , Osman, Remzi ve Salih Bektaş’ın babası , Ahmet Bektaş’ın oğlu , İSMET BEKTAŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Gölköy İçyaka Mahallesi’de Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

  Boztepe Mahallesinden , Kurucuoğullarından ,, Merhum Osman Kurucu’nun oğlu , Cemal, Hüsne , Cemil, Necmi ve Zekeriya Kurucu’nun babası SALİH KURUCU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün , Nizamettin Mahallesi Üçyol Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Ulubey Akoluk Mahallesi , Bacaksızoğullarından , Merhum Ayşe Bacaksızın eşi , Nedim Adalı’nın babası, Ali , Sami, Avni ve Muhsin Bacaksız’ın ağabeyi  , Kadem, Necmi, Ahmet ve Osman Adalı’nın dedesi , OSMAN BACAKSIZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 13:00’de Aakoluk Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Saraycık Mahallesi Elmalı Mevkii’nden , Esat Pala’nın oğlu , Hasan Pala ve Gönül Yetkin’nin kardeşi  , MURAT PALA vefat etmiştir.Cenazesi bugün Saraycık Merkez Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Gümüşhane Eşraflarından , Merhum Süleyman Sağlam’ın kızı , Murat , Azime, Fatma , Saffettin , Merhum Ahmet , Merhum Mustafa ve Merhum Selim Sağlam’nın ablası , SAADET SAĞLAM vefat etmiştir.Cenazesi bugün Şarkiye Mahallesindeki evinden alınarak Orta Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
 Gülyalı Sayaca Mahallesi’nden , Merhum Mehmet Ali Küçük’üğn oğlu , Bahattin Küçük’ün ağabeyi , Fahri, Dursun ve Durmuş Küçük’ün babası , OSMAN KÜÇÜK vefat etmiştir.
 Cenazesi bugün Gülyalı Merkez Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Sayaca Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

VEFAT 12.11.2015

Alisayvan Mahallesinden, Metinoğlullarından , Zeki Biber’in eşi ,Telat, Yılmaz, Kahraman, Bahar, Gönül, Suzan , Fatma, Türkan ve Merhum Osman Biber’in annesi, ZÜLBİYE BİBERvefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kayabaşı Mahallesi Çiftlik Mevkii Güzelyalı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Alisayvan Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
Kovancı Mahallesinden , İsmailoğlullarından , Ali Erbaş’ın eşi , Mehmet, Eyüp ve Durmuş Erbaş’ın annesi , ŞEKER ERBAŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Mahalle Kahraman Sağra Caddesi Birlik Apartmanı No:23 de bulunan evinden alınarak İmamhatip Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kovancı Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
 Ulubey Kıranyağmur Mahallesi , Nazaroğulllarından , Merhum Mehmet Bakar’ın oğlu , Dursun Bakar’ın ağabeyi , Mehmet ve Ahmet Bakar’ın babası , , Ordu Devlet Hatanesi Personeli Mehmet Sapmaz’ın kayınpederi , BAKİ BAKAR vefat etmiştir.Cenazesi bugün Kıranyağmur Mahalle Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Perşembe Kırlı Mahallesi Salafat Mevkii’nden , Mehmet İnci’nin oğlu, Zarife , Nuran , Nuriye, Nermin , Namık ve Cengiz İnci’nin ağabeyi, HACI YUSUF KENAN İNCİ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün , Kırlı Merkez Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 VEFAT 11.11.2015)

Gülyalı Kestane Mahallesi Ahmet Kadıoğlu Mevkii’nden , Hüseyin Yılmaz’ın oğlu , Necdet , Hasan ve Hüseyin Yılmaz’ın babası , Kestane Köyü Eski Muhtarı İsa Yılmaz’ın kayınpederi , SÜLEYMAN YILMAZ vefat etmiştir.
 Cenazesi bugün Kestane Mahallesi Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.