VEFAT 07.11.2015

VEFAT 07.11.2015

Merhum ibrahim Albayrak eşi, Mehmet, Şeref, Armağan Albayrak ve Yasemin Bedir’in annesi, Hüsamettin Bedir’in kayınvalidesi, Vehbi, Kadir, Rabia ve Nuriye Enginin kardeşi, FATMA ALBAYRAK vefat etmiştir. Cenazesi bügün Düz mahalle Sırrıpaşa caddesindeki

VEFAT 07.11.2015

       Eskipazar Mahallesinden , Karamahmut oğullarından , Merhum Hüseyin ve Saniye Aktaç’ın kızı , Fatma, Mebrure , Mustafa, Dursun, İbrahim ve Bilal Aktaç’ın ablası , MAKBULE AKTAÇ vefat etmiştir.

       Cenazesi bugün saat 11:00’de Şarkiye Mahallesinde bulunan evinden alınarak Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 

Merhum Duriye Türkmen’nin eşi , Eczacı İbrahim Türkmen , Eczacı Gül Türkmen , Asuman, Suna, Gülay ve Tülay’ın babası Avukat HAMDİ TÜRKMEN vefat etmiştir.
 
       Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kirazlimanı Kabristanlığında  defnedilecektir.

 Yemişli Mahallesinden Kocaloğullarından , Merhum Salim ve Ayşe Koç’un oğlu , Hüseyin ve Zeynep Koç’un ağabeyi , Günül Koç’un eşi , AYHAN KOÇ vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Yemişli Mahallesi Sıldıroğlu Sokakta saat 10:00’dan sonra defnedilecektir.
Merhum ibrahim Albayrak eşi, Mehmet, Şeref, Armağan Albayrak ve Yasemin Bedir’in annesi, Hüsamettin Bedir’in kayınvalidesi, Vehbi, Kadir, Rabia ve Nuriye Enginin kardeşi, FATMA ALBAYRAK vefat etmiştir.
 
 Cenazesi bügün Düz mahalle Sırrıpaşa caddesindeki evinden alınarak Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Turnasuyu aile kabristanlığında defnedilecektir.

Gülyalı İlçesi Gülistan Mahallesinden Hoşoğullarından merhum Hacı Mahmut’un oğlu, Hayri, Hayati ve Necati Yılmaz’ın babası, Fatma Karadeniz ve Suriye Atasever’in ağabeyi HAKKI YILMAZ vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazının ardıdan Gülyalı Merkez Camii’nde cenaze namazı kılındıktan sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.