VEFAT 05.11.2015

VEFAT 05.11.2015

Gülhan Kahraman’nın eşi , Abdurrrahman , Abdulkadir, Münevver,Fatma ve Emine Karaman’nın babası , Eski Belediye Başkanı Emekli Albay HALİT KAHRAMAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra


VEFAT 05.11.2015

Gülhan Kahraman’ın eşi , Abdurrrahman , Abdulkadir, Münevver,Fatma ve Emine Karaman’nın babası , Eski Belediye Başkanı Emekli Albay HALİT KAHRAMAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığında defnedilecektir.

Alembey Mahallesinden , Kömürcüoğullarından , Mevlüt Angın’nın eşi , Adem Angın, Ali Angın , Aynur Çabuk ve Emine Karadeniz’in annesi , ŞÜKRAN ANGIN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camii’nde (Ordu) öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Alembey Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
Karaağaç Mahallesinden, Çıtlakoğullarından , Merhum Salih Alkan’nın oğlu, Burhan , Turhan, Abdulkadir, Tuncer ve Ragıp Alkan’nın babası , SALİM ALKAN vefat etmiştir.
Cenazesi bugün Karaağaç Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Karaağaç Mahallesi Çengelli Mevkii’nden Höbeloğullarından , İzzet Tepe’nin oğlu , HÜSEYİN TEPE vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Karaağaç Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Ulubey Poyrazoğlullarından , Merhum Hikmet Poyraz’ın eşi , Galip, Sela, Seda ve Uğur Poyraz’ın annesi, ŞÜKRAN POYRAZ vefat etmiştir.
 
 Cenazesi bugün Ulubey Şıhlar Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.