VEFAT 04.11.2015

VEFAT 04.11.2015

Kızılhisar Mahallesinden ,Zabuncuoğullarından , Şahap Önal eşi , Şenol Önal, .Av. Atilla Önal ve Gönül Önen’nin annesi , Ordu 1. Noteri Hülya Kırmancı Önal’ın kayınvalidesi LÜTFİYE ÖNAL vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kızılhisar Mahallesinde öğle namazı

 


VEFAT 04.11.2015

Merhum Temel ve merhum Huriye Sağra’nın kızı ,Merhum Hüseyin ve Merhum Fatma Sakaoğlu’nun gelini,  Merhum İhsan Sakaoğlu’nun eşi , Bilge Özdemir , Zeynep Serdaroğlu , Ayan İshakbeyoğlu , Hüseyin ve Temel Sakaoğlu’nun annesi, Ergun Özdemir, Hasan Serdaroğlu,Süleyman İshakbeyoğlu, Berna ve Zekiye Sakoğlu’nun kayınvalidesi ,Gülfem Şensoy’un kardeşi, BİRSEN SAKAOĞLU Ankara’da vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Ordu Orta Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Gülyalı Gülistan Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


Giresun Eski Milletvekili Ergun Özemir’in kayınvalidesi Eyüplü Mahallesi, Kongaç Mevkii’nden , Bekiroğullarından , Merhum Hacı Hüseyin’nin oğlu , Menekşe Korkmaz’ın eşi , Dr. Ercan Korkmaz , Dr. Ersoy Korkmaz , Elvan Koçak ve Gülcan Karaman’nın babası Emekli Öğretmen BEKİR KORKMAZ vefat etmiştir.

  Cenazesi bugün saat 10:00’da Atatürk Bulvarındaki evinden alınarak Eyüplü Mahallesi Kongaç Camii’nde öğle namazının ardından kılıncak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


Saraycık Mahallesi Dereli Mevkii’nden , Merhum Veysel Soylu’nun oğlu, Güngör, Merhum Yusuf ve Merhum Ali Soylu’nun kardeşi , Şefik Soylu’nun babası , SELEHATTİN SOYLU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Mercan Düzü Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


Kızılhisar Mahallesinden ,Zabuncuoğullarından , Şahap Önal eşi , Şenol Önal, .Av. Atilla Önal ve Gönül Önen’nin annesi , Ordu 1. Noteri Hülya Kırmancı Önal’ın kayınvalidesi LÜTFİYE ÖNAL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kızılhisar Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


  Kirazlimanı Mahallesinden , Merhum Mustafa Saygın’nın eşi , Yasemin , Arife ve Fatma Saygın’nın annesi, EMRİYE SAYGIN vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Kirazlimanı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


Mustafa ve Nuran Aydın’nın oğlu , Müjgan Aydın’nın eşi ,Nüfit ve Merhum Haldun Aydın’nın kardeşi , NURETTİN AYDIN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kirazlimanı Kabristanlığında defnedilecektir.


Yemişli Mahallesinden , Öksüzoğullarından , Merhum Salih Öksüz’ün oğlu, Ali ve Mevlüt Öksüz’ün kardeşi , OSMAN ÖKSÜZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yemişli Mahalle Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


 Kayadibi Mahallesinden, Merhum Durmuş Şan’nın oğlu , Ziraat Bankası Emekli Personeli Yaşar Şan , Bayındırlık Ve İskan Müdürlüğünden emekli Münacettin Şan ve Ulubey Ziraat Bankası Müdürü Erdal Şan’nın babası ,Sebehattin Özyürek ve Merhum Adnan Gürsoy’un kayınpederi , NURİ ŞAN vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Kayadibi Mahallesi Merkez Camii’nde saat 14:00’de kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.