ÇANAK: MUHALEFETİN PROJESİ BİLE YOK

ÇANAK: MUHALEFETİN PROJESİ BİLE YOK

AK Parti’nin iktidar olduğu 13 yıl boyunca Ordu’da Cumhuriyet tarihi boyunca yapılmayan hizmetleri gerçekleştirdiklerini belirten Oktay Çanak, 13 yılda Ordu’daki yatırımlar için yaklaşık eski parayla 12 katrilyon 500 trilyon olan 12.5 milyar TL harcama y

MUHALEFETİN PROJESİ BİLE YOK

Ak Parti tek başına iktidar olduğunda Ordu’da 5 Mega Proje uygulayacağını açıklarken CHP ve MHP’nin henüz bir projesi dahi yok
AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, AK Parti olarak tek başına iktidar olduklarında oktay canak_4.Ordu’ya 5 mega proje gerçekleştireceklerini ancak diğer partilerin henüz Ordu için bir projeleri olmadığına dikkat çekti. 
AK Parti’nin iktidar olduğu 13 yıl boyunca Ordu’da Cumhuriyet  tarihi boyunca yapılmayan hizmetleri gerçekleştirdiklerini belirten Oktay Çanak, 13 yılda Ordu’daki yatırımlar için yaklaşık eski parayla 12 katrilyon 500 trilyon olan 12.5 milyar TL harcama yapıldığını söyledi. 
Bu yatırımlarla Ordu’nun ufkunu açtıklarını ve vizyonunu genişlettiklerini kaydeden Çanak, “Yeni dönemde 5 mega proje ile Ordu’nun ekonomik-sosyal ve gelişmişlik çıtasını yükselteceğiz. Hızlı tren, raylı sistem, konteyner limanı, yaylalara teleferik ve Karadeniz- Akdeniz ulaşım yolunu birbirine bağlayan demiryolu hattı yatırımları ile Ordu 2023 yılına Doğu Karadeniz’in en gelişmiş şehirlerinden biri olarak girecektir” dedi. 
Muhalefetin ise Ordu için herhangi bir proje açıklamadığına dikkat çeken Çanak, “Bizim 5 mega projemiz var. Ancak diğer partilerin Ordu için yapmayı planladığı tek bir projesi dahi yok. 13 yıl boyunca Türkiye’ye, Ordu’ya çağ atlatan, tüm alanlarda reform yapan AK Parti’yi yatırım yapmamakla suçlayanların Ordu ili için bir tane dahi projesi olmaz mı?” diye sert konuştu.
Sözünü verdikleri 5 mega projeyi mutlaka Ordu’ya kazandıracaklarını dile getiren Çanak, “Biz şekil siyaseti değil hizmet siyaseti yapıyoruz. Biz notere gidip sözümüzü onaylatanlar gibi olmadık, biz milletimize gittik ve ne söylediysek yerine getirdik, verdiğimiz sözü hep tuttuk, tutmaya devam edeceğiz. Yeter ki birliğimiz, dirliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.