ORDUSPOR'A 1 MİLYON LİRA DESTEK SÖZÜ

ORDUSPOR'A 1 MİLYON LİRA DESTEK SÖZÜ

Başkan Yılmaz; "Orduspor'un maddi sorunlarını çok iyi biliyoruz. İnşallah Orduspor'a bu sezon 1 milyon lira daha vermeyi taahhüt ediyorum. Hayırlı olsun" dedi. Destek yemeğinde, davetli bazı iş adamları tarafından da Orduspor'a destek taahhüdünde bulunuld

ORDUSPOR'A 1 MİLYON LİRA DESTEK SÖZÜ23126

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; "Maddi sorunları olduğunu bildiğimiz Orduspor'a bu sezon 1 milyon lira daha vermeyi taahhüt ediyorum" dedi. 
Orduspor Kulübü tarafından İstanbul'da bir otelde düzenlenen destek yemeğine katılan Başkan Enver Yılmaz, Orduspor'a 1 milyon lira destek sözü verdiğini açıkladı. Yaptığı açıklamada Orduspor'un uzun süreden beri maddi sıkıntıları olduğunu belirten Başkan Yılmaz; "Ortada bir enkaz var. Şimdi gün bu enkazı kaldırma günüdür, gün birlik ve beraberlik günüdür. Her kesim Orduspor’a destek olmalı. Bizim geçen sezon ve bu sezon başı maddi yardımlarımız oldu ve desteklerimiz her zaman olduğu gibi sürecek. Yeter ki Orduspor eski günlerine geri dönsün " şeklinde konuştu. 
 
Konuşmasının devamında Başkan Yılmaz; "Sezon başında bu kampanyayı başlatmış ve toplanan yardımın iki katını vereceğimizin taahhüdünde bulunmuştuk. Bu sezon Orduspor'un mali zorluklarını bildiğimiz için sezon başında 700 bin liralık destek sağlamıştık. Bugün de Ordusporumuzun yaptığı yardım toplantısına 19 ilçe Belediye Başkanımızla çıkartma yaparak takımımızın yanında olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da desteklerimiz sürecek. Orduspor'un maddi sorunlarını çok iyi biliyoruz. İnşallah Orduspor'a bu sezon 1 milyon lira daha vermeyi taahhüt ediyorum. Hayırlı olsun" dedi. Destek yemeğinde, davetli bazı iş adamları tarafından da Orduspor'a destek taahhüdünde bulunuldu. 
 
ORDUSPOR STADYUMU İHALEYE ÇIKIYOR 
23127Orduspor Stadyumu’nun da kısa bir süre sonra ihaleye çıkacağının müjdesini veren Başkan Enver Yılmaz; “Herkesin ortak akılla altına imza atacağı tek markamız Orduspor’dur. Ancak sağdan say aynı, soldan say aynı adamların kapısı çalınıyor para verin diye. Orduspor’un tesisleri şu an birçok takımda yok. Siyaset dediğimiz mekanizma, Türkiye’de bu yıl itibarı ile tek yatırım programına alınan Orduspor Stadyumu’nu 100 milyon liralık bütçeye koydu. Bu stadyumun projesi bitti ve inşallah önümüzdeki günlerde ihalesi yapılarak iki yıl içerisinde Orduspor kendi stadyumuna kavuşacak” dedi.
 
KULÜP BAŞKANI TEŞEKKÜR ETTİ 
Başta Enver Yılmaz olmak üzere Orduspor'a destek veren herkese çok teşekkür ettiğini belirten Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk; "Orduspor'u bu krizin içerisinden çıkartmak için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.