VEFAT 25.10.2015

VEFAT 25.10.2015

Akkise Mahallesinden Kavasoğullarından merhum Salih Ulutaş’ın eşi Kadir , Gürbüz , Cavidan ve Hava Ulutaş’ın anneleri ASİYE ULUTAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Akkise Mahallesinde İkindi namazından önce Aile Kabirstanlığına defnedilecektir.

VEFAT 25.10.2015

    Ordu Barosu Avukatlarından Hasan Koçaş ve Selime Koçaş’ın oığlu,Sebahattin ve Cemil Koçaş ve Fitnat Çaltı’nın kardeşleri,Güler Koçaş’ın eşi,Atıl,Anıl ve Berna Koçaş’ın babası Avukat HALİL İBRAHİM KOÇAŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazının ardından Orta Camii’de kılınacak cenaze namazından sonra Güzelyalı mezarlığında defnedilecektir.


Mübarek Mahallesinden merhum Ali oğlu FERHAT COŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 11:00’de evinin önünde  kılınacak cenaze namazının ardından aynı mahalledeki aile kabristanlığında defnedilecektir.


Altunyurt Mahallesinden Kelkitoğullarından merhum Muharrem Yeşilyurt’un oğlu Emin ve Kemal Yeşilyurt ve Şeker Çoşkun’un  kardeşi Tahsin, Necmettin , Sevim , Seher , Nazgül , Işıl ve Nebahat’ın babaları Huriye Yeşilyurt’un eşi NAZIM YEŞİLYURT vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Altunyurt Mahallesinde kılınacak öğlen namazından sonra Aile Kabristanlığına defnedilecektir.


Akkise Mahallesinden Kavasoğullarından merhum Salih Ulutaş’ın eşi Kadir , Gürbüz , Cavidan ve Hava Ulutaş’ın anneleri ASİYE ULUTAŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Akkise Mahallesinde İkindi namazından önce Aile Kabirstanlığına defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.