VEFAT    11.10. 2015

VEFAT 11.10. 2015

Öceli Mahallesinden Pirahmetli mevkiinden Kırbaşoğullarından merhum Mustafa Kırbaş’ın oğlu Süleyman , Ahmet , Selma ve Cumhur Kırbaş’ın babaları Muhsin , Muhuttin , Nurettin , Ahmet , ve Muhammet Kırbaş’ın abileri ALİ KIRBAŞ vefat etmiştir. Cena

VEFAT    11.10.2015

 
         Giresun ili Piraziz ilçesinden Çayır Köyünden Düdükçü oğullarından Esma Kaplan’ın eşi, Ayşe, Hatice, Çiçek,  Bahtiyar ve Teyfik Kaplan’ın babası, RUHİ KAPLAN  vefat etmiştir.
 

       Cenazesi yarın  öğle namazının ardından Karşıyaka mahallesindeki camii’de kılınacak cenaze namazından sonra Piraziz Çayır köyündeki aile kabristanlığına defnedilecektir.


Saraycık Mahallesinden Serveoğullarından Cemal Gündüz’ün oğlu Gıymet , Ayşe , Hatice , Aydın Gündüz’ün abisi MEHMET GÜNDÜZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğlen namazından sonra Orta Camii de kılınacak cenaze namazından sonra Turnasuyu Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
Kuylu Mahallesinden Melikoğullarından merhum Adem Özdemir’in eşi Muhammed , İshak , İsa , Tevrat , Muharrem ve Davut Özdemir’in anneleri FATMA ÖZDEMİR vefat etmiştir.
 Cenazesi bugün İkindi namazından önce Kuylu Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra  Kuylu Mahallesindeki Aile Kabirstanlığında defnedilecektir.


Öceli Mahallesinden Pirahmetli mevkiinden Kırbaşoğullarından merhum Mustafa Kırbaş’ın oğlu Süleyman , Ahmet , Selma ve Cumhur Kırbaş’ın babaları Muhsin , Muhuttin , Nurettin , Ahmet , ve Muhammet Kırbaş’ın abileri ALİ KIRBAŞ vefat etmiştir.
 
       Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Öceli Mahallesi Pirahmetli mevkiindeki Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.