OSKİ'den Çamaş'ta 4 Km Su Hattı

OSKİ'den Çamaş'ta 4 Km Su Hattı

Çamaş ilçesi Sakargeriş Mahallesi Tombak mevkiinde devam eden çalışmalar ile yaklaşık 100 hanenin yaşadığı sorunlar ortadan kaldırılıyor. Mevcut içme suyu hattının yetersiz kalması, eskimiş olması ve bundan dolayı sürekli arızalar oluşması bölgedeki vatan

OSKİ'den Çamaş'ta 4 Km Su Hattı23082

OSKİ Genel Müdürlüğü, içme suyu çalışmalarına Çamaş ilçesinde devam ediyor.

Çamaş ilçesi Sakargeriş Mahallesi Tombak mevkiinde devam eden çalışmalar ile yaklaşık 100 hanenin yaşadığı sorunlar ortadan kaldırılıyor. Mevcut içme suyu hattının yetersiz kalması, eskimiş olması ve bundan dolayı sürekli arızalar oluşması bölgedeki vatandaşlara mağduriyet yaşamaktaydı. 

İÇME SUYU VE İSALE HATLARI YENİLENİYOR 

OSKİ’nin Çamaş İlçe Şefliği personellerinin yapmış oldukları incelemelerin ardından, bölgede 1700 m isale ve 1500 m şebeke hattı yapımına başlandı. Yapılan çalışmalar sonucunda toplamda chattı inşasını tamamlayan OSKİ, kalan 900 metrelik içme suyu hattını ise kısa bir sürede bitirmeyi hedefliyor.

TALEPLER ANINDA YERİNE GETİRİLİYOR

 

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük konu hakkında yaptığı açıklamada, Çamaş ilçesi Sakargeriş Mahallesi’ndeki vatandaşların daha verimli ve sağlıklı içme suyu tüketmesi amacıyla OSKİ’nin Çamaş İlçe Şefliği’nin yapım çalışmalarına hemen başladığını ve bölge halkına kısa sürede ihtiyaçlarını giderecek sağlıklı içme suyu hizmetinin verileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.