Validen Esnafa Tavsiye AHİ'lik Prensipi

Validen Esnafa Tavsiye AHİ'lik Prensipi

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu ilçesinde ticari faaliyette bulunan esnafları ziyaret etti. Beraberinde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Aydın Bostancıoğlu ile birlikte Düz mahallede bulunan Ka

Validen Esnafa Tavsiye AHİ'lik Prensipi
 
Vali İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu ilçesinde ticari faaliyette bulunan esnafları ziyaret etti.
Beraberinde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Aydın Bostancıoğlu ile birlikte Düz mahallede bulunan Kapalı Çarşı, Sırrıpaşa ve Orta Camii etrafındaki esnaflarını ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu, esnaflarla ticari faaliyetleri, piyasa durumu, karşılaştıkları sorun ve sıkıntılar üzerine kısa süreli sohbetlerde bulundu.
 
Ziyarette bulunduğu esnaflara, ‘hayırlı iş ve bol kazanç’ dileğinde de bulunan Vali Balkanlıoğlu, esnafların Ahilik prensiplerine uygun bir şekilde ticaret yapmaları temennisinde bulundu. 
 
Esnaf ziyaretlerine ilişkin açıklamada bulunan Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”Ordu ekonomisine katkı sağlayan esnafımızın sorunları karşısında her zaman yanlarında olacağımızı bilmelerini isterim. İhtiyaç ve dileklerini makamda oturarak değil de kendilerini yerinde ziyaret ederek dinlemek istedim. Sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapma gayreti içindeyiz” dedi.
 
“Yapı itibari ile zaten halkın arasındayım. Esnaflarımızı işyerlerinde ziyaret ederek onları dinliyorum. Oda Başkanlarımızla da diyalog halindeyiz” diyen Vali Balkanlıoğlu, “Vatandaş Valisini, Oda Başkanlarını kendi arasında, işyerinde, evinde görmek istiyor. Kaymakamlık görevimden itibaren esnaf ziyaretlerini gerçekleştiriyorum. Bugün kapalı çarşı esnafını dinledik. Burası kentsel dönüşüm kapsamında. Burada esnafımızın yaşadığı sıkıntıları Büyükşehir Belediye Başkanımızla değerlendireceğiz. Ordu da çok daha güzel alışveriş merkezleri olsa iyi olur” şeklinde konuştu. 
 
Vali Balkanlıoğlu, ”Bu tür ziyaretleri sıklıkla yapmaya çalışıyoruz. Ordu’nun değişik bölgelerindeki esnafımızı da ziyaret ederek, sıkıntılarını ve beklentilerini bizzat kendilerinden dinlemiş oluyoruz ve dile getirilen sorunların çözümü içinde gerekli çalışmaları yapıyoruz. Esnaf ziyaretlerimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.
 
Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten esnaflar, ”Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu’nun halkın arasında olması, bizleri ziyaret ederek sorunlarımızı dinlemesi bizleri son derece mutlu etti. Sayın Valimize ziyaretleri sırasında, taleplerimizi ilettik. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diyerek duygularını dile getirdiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.