VEFAT 01.10.2015

VEFAT 01.10.2015

Gürgentepe Hasancılı Mahallesi Merhum Recep Altunbaş’ın oğlu , Hasan , Hüseyin ,Ramiz ve Cemal Altunbaş’ın babası , DURSUN MEHMET ALTUNBAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Hasancılı Mahallesi Merkez Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak c


VEFAT 01.10.2015
 
Altınordu Kızılhisar Mahallesi Tiryakioğulları mevkiinden Müezzemoğullarından merhum Şükrü Aydın’ın eşi , Ali Aydın’ın annesi SEBİLE AYDIN vefat etmiştir.
 Cenazesi bugün Kızılhisar Mahallesi Tiryakioğulları mevkii camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 Yaraşlı Mahallesinden Tataroğullarından Merhum Mehmet Cephe’nin oğlu, Durmuş, Mehmet ve Tasin Cephe’nin ağabeyi ,Osman ,Ahmet ve sezgin Cephe’nin babası , OSMAN CEPHE vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yaraşlı Mahallesinde bulunan evinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


 Ulubey Durak Mahallesinden Yaylaoğullarından , Merhum Mustafa Çaykıran’nın oğlu , ASİM ÇAYKIRAN vefat etmiştir.

  Cenazesi bugün Durak Mahallesi Çayırdağ Mevkii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Gürgentepe Hasancılı Mahallesi Merhum Recep Altunbaş’ın oğlu , Hasan , Hüseyin ,Ramiz ve Cemal Altunbaş’ın babası , DURSUN MEHMET ALTUNBAŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Hasancılı Mahallesi Merkez Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.