VEFAT 28.09.2015

VEFAT 28.09.2015

Burhanettin Mahallesinden merhum Murat ve Hayriye Güvenç’in kızı,merhum Yusuf,Melek,Huriye ve Şazimet Şimşek’in kız kardeşi, Çiğdem ve Murat’ın anneleri, Sebahattin Okumuş’un eşi, REFİKA OKUMUŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camii’de öğle namazın

 VEFAT 28.09.2015
 
      Kumbaşı Mahallesinden merhum Kamil Tuna’nın eşi,Ali Tuna,Nurten Gürsoy,Nuray Şahin’in anneleri,Sefa Gürsoy ve Alaittin Şahin’in kayınvalidesi TÜRKAN TUNA vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün İkindi namazının ardından Kumbaşı Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Perşembe Çerli Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

 Bayramlı Mahallesinden merhum Hacı Mehmet Uzunbay’ın gelini,merhum Mehmet Fehmi Gürel’in kızı,merhum Avukat İlhan Gürel’in kız kardeşi,emekli öğretmen Özcan Uzunbay’ın eşi,Semra Paker,Hülya Aşkaroğlu,Mehmet Can Uzunbay’ın anneleri,Atatürk İlkokulu emekli öğretmenlerinden NURTEN UZUNBAY vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğretmenler sitesindeki evinden alınarak Yeni Mahalle Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra  Bayramlı Mahallesi Güneybaşı aile kabristanlığında defnedilecektir.

 Burhanettin Mahallesinden merhum Murat ve Hayriye Güvenç’in kızı,merhum Yusuf,Melek,Huriye ve Şazimet Şimşek’in kız kardeşi, Çiğdem ve Murat’ın anneleri, Sebahattin Okumuş’un eşi,   REFİKA OKUMUŞ vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Orta Camii’de öğle namazının  ardından kılınacak cenaze namazından sonra Burhanettin Mahallesindeki aile kabristanlığında defnedilecektir.

Kabadüz İlçesi Harami Mahallesi Oluklu Mevkii’nden Yelsizoğullarından Hikmet Yılmaz’ın eşi Adem , Hacı , ve Ercan Yılmaz’ın annesi HAYRİYE YILMAZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 10’00’da İmam Hatip Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Oluklu Mahallesi Aile Kabristanlığında toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.