VEFAT 09.09.2015

VEFAT 09.09.2015

Bayadı mahallesinden Yunus Aydın oğlu Murat ,Gökhan Aydın ve İbrahim Aydın ‘ın babaları emekli öğretmen Nazile Aydın ‘ın eşi FAHRETTİN AYDIN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Bayad

VEFAT 09.09.2015


Öceli mahallesi Hatipoğullarından merhum Asım Öztürk’ün eşi Atilla, Merhum  Cengiz, Oktay, ve Nermin ‘in annesi ZALİYE ÖZTÜRK vefat etmiştir.
Cenazesi bugün öğlen namazına mütaakıben öceli mahallesi ömerli camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığında defnedilecektir.

Bayadı mahallesinden Yunus Aydın oğlu Murat ,Gökhan Aydın ve İbrahim Aydın ‘ın babaları emekli öğretmen Nazile Aydın ‘ın eşi FAHRETTİN AYDIN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra  Bayadı kurul mahallesi mezarlığında defnedilecektir.

Merhum Selahattin oğlu Necmettin ve Tacettin Yağızoğlunun  babaları Alaattin Yağızoğlunun kardeşi NECATİ YAĞIZOĞLU vefatetmiştir.

Cenazesi bugün Gölköy Konak mahallesinde öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

Ulubey ilçesi Çatallı mahallesi Kocahasan oğullarından merhum Hulisi Yılmazı’n gelini Ali Yılmaz ‘ın eşi Hüseyin, Atilla nın anneleri  NEBAHAT YILMAZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 11:00 da Ulubey ilçesi Çakallı mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.