VEFATLAR 02.09.2015

VEFATLAR 02.09.2015

Nezihe ve Dr.Arslan Aydın’ın Kardeşi, Cevat Aydın, merhum İnci Öztürk, Jale Öztürk ve Dr. Ercan Aydın’ın babaları, Cemal, Şenel Öztürk, Şeymanur Aydın ve Demet Aydın’ın kayınpederleri merhum Sümbül Aydın’ın eşi AHMET AYDINKARAHALİLOĞLU vefat etmiştir.


VEFATLAR 02.09.2015

 Merhum Adil Eren’nin eşi, Abdullah, Hüsamettin, Mazhar, Mustafa , Erol ve Serdar Eren’nin annesi , FATMA EREN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Ulubey Yukarıkızılen Mahallesi Cami yanı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.     


 Kabadüz Derinçay Mahallesinden,Hekimoğullarından merhum Hekimin Salih Çapa’nın oğlu,merhum Cevat,İhsan,Hüseyin,Ahmet Çapa ve Yüksel Aktaş’ın Kardeşi,Erol,Şenol,Birol,Engin,ve Sevim,Sevgi,Serpil’in babaları Sobacı ALİ OSMAN ÇAPA vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 10:00’da Şahincili Orsan mevkiindeki evinden alınarak öğle namazının ardından Turnalık Mahallesi Camii’nde cenaze namazı kılındıktan sonra defnedilecektir.

Öceli Mahallesinden,Caferoğullarından merhum Mustafa Çakmak’ın oğlu,Sacaittin ve Şakire Çakmak’ın kardeşi, Eda,Seda,Figen ve Murat Çakmak’ın babası,Fatma Çakmak’ın eşi, NECAİTTİN ÇAKMAK vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Öceli Mahallesi Ömerli Mevkii Camii’nde  öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Kırışoğullarından merhum Ömer Tatlıcan’nın kızı , merhum Dursun ve Zıtkı Tatlıcan’nın kardeşi , İlkay, Uğur , Muharrem ,Nazmi ve Rasim Akyurt’un annesi , Ali Osman Akyurt’un eşi, MEVLÜDE AKYURT vefat etmiştir.

Cenazes, bugün Öceli Orta Mahalle’de bulunan evinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 Gümüşhane Torul Güzeloluk köyünden Kamil ve İsmail Pir’in babaları PİRO ALİ PİR vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Bucak Camii’nde İkindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

Ulubey Çukur Mahallesinden Boğukoğullarından merhum İhsan Baykal’ın oğlu, Kılıç Arslan Baykal ve Huriye Poyraz’ın kardeşi Ayhan Kemal Baykal ve Hatice Okur’un babaları, Fatma Baykal’ın eşi ALPTEKİN LÜTFÜ BAYKAL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün  Ulubey Çukur Mahallesindeki evinden alınarak öğle namazının ardından Gündüzlü Mahalle mezarlığında kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.Piraziz eşraflarından,merhum Karahaliloğlu Ömer Efendinin oğlu,İbrahim,

Nezihe ve Dr.Arslan Aydın’ın Kardeşi, Cevat Aydın, merhum İnci Öztürk, Jale Öztürk ve Dr. Ercan Aydın’ın babaları, Cemal, Şenel Öztürk, Şeymanur Aydın ve Demet Aydın’ın kayınpederleri merhum Sümbül Aydın’ın eşi AHMET AYDINKARAHALİLOĞLU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün fidangör mevkiindeki evinden alınarak Piraziz Merkez Camii’nde Öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Ayrılık Köyündeki aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.