VEFAT 19.08.2015

VEFAT 19.08.2015

Kabadüz Akgüney Mahallesinden Süllüoğullarından Merhum Kadir Yıldız’ın eşi, İbrahim Yıldız ,Süleyman Yıldız, İsmail Yıldız , Fadime Öz, Süriye Miroğlu , Huriye Bayram ve Pembe Altınel’in annesi , PAKİZE YILDIZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat


VEFAT 19.08.2015


 Kabadüz Akgüney Mahallesinden Süllüoğullarından Merhum Kadir Yıldız’ın eşi, İbrahim Yıldız ,Süleyman Yıldız, İsmail Yıldız , Fadime Öz, Süriye Miroğlu , Huriye Bayram ve Pembe Altınel’in annesi , PAKİZE YILDIZ vefat etmiştir.
 
      Cenazesi bugün saat 10:00 da İmam Hatip Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Akgüney Mahalle Kabristanlığında defnedilecektir.

 Gölköy Özlü Mahallesinden Selim Aksu’nun oğlu , Gülümser Ayva, Salim,Mevlüt,Mustafa,Abdullah , Selim ,Aziz ve Fevzi Aksu’nun babası KÖROĞLU AHMET AKSU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Gölköy Özlü Mahalle Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 Hatipli Mahallesinden , Koçaloğullarından ,Abdülkadir Karakoç’un eşi , Ahmet Karakoç, Yeşim Mağden ve Yasemin Akyol’un annesi ,Fatma Çelebi ve Tülay Gürsoy’un ablası , TÜLİN KARAKOÇ vefat etmiştir.

       Cenazesi bugün Düz Mahalle Fidangör Mevkiinde bulunan evinden alınarak, Hatipli Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.