Vefatlar 15-16/08 /2015

Vefatlar 15-16/08 /2015

Ulubey Uzunmahmut Camiyanı Mahallesinden Müezzinoğullarından merhum Mehmet Köksal’ın eşi,Hakkı,Rukiye,Adem ve Fatma Köksal’ın anneleri EMİNE KÖKSAL vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazının ardından Uzunmahmut Camiyanı mahallesi camii’nde cenaze

VEFAT(15.08.2015)

 Ordu esnaflarından Çolakoğullarından merhum Neşet Bekçi’nin oğlu Metin, Murat Bekçi’nin babaları Bahattin Bekçi’nin kardeşi SEBAHATTİN BEKÇİ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Efirli Mahallesi Hekimsokağı Camiinde kılınacak öğlen namazından sonra defnedilecektir.

Hacıalioğullarından ,merhum Ali Taşpınar’ın eşi , Nurver ve Münevver Yüce, Şehit Komser Yüksel Taşpınar, Ulubey Yolbaşı Mahallesi eski muhtarı Selami Taşpınar ve Şinasi Taşpınar’ın annesi AYŞE TAŞPINAR vefat etmiştir.

    Cenazesi bugün Ulubey Yolbaşı Mahalle Camii’nde saat 11:00 de kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 

VEFAT (16.08.2015)

Ulubey Uzunmahmut Camiyanı Mahallesinden Müezzinoğullarından merhum Mehmet Köksal’ın eşi,Hakkı,Rukiye,Adem ve Fatma Köksal’ın anneleri EMİNE KÖKSAL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazının ardından Uzunmahmut Camiyanı mahallesi camii’nde cenaze namazı kılındıktan sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.