OBB'den Danışmanlık ve Ulaşım Desteği

OBB'den Danışmanlık ve Ulaşım Desteği

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı; Ordu Üniversitesi’ne yerleşen öğrencileri, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde ve Ordu-Giresun Havalimanı’nda açılan standlar “Öğrenci Bilgilendirme Masası” ile karşılıyor; il içinden ve

OBB'den Öğrencilere

Danışmanlık ve Ulaşım Desteği

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarının açıklanmasının ardından 2015-2016 eğitim öğretim yılı kayıtlarının başlamasıyla birlikte yükseköğrenim kayıtlarını yaptırmak için gelen öğrencilere danışmanlık ve ulaşım konusunda destek veriyor.
 
Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı; Ordu Üniversitesi’ne yerleşen öğrencileri, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde ve Ordu-Giresun Havalimanı’nda açılan standlar “Öğrenci Bilgilendirme Masası” ile karşılıyor; il içinden ve dışından gelen öğrencileri, aileleri karşılayarak otogar ve havalimanından ücretsiz olarak üniversiteye bağlı yerleşkelere götürüyor. Ayrıca üniversite ve kampüs ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuyor.
23011
Öğrencilere Ordu ilini tanıtan; Ordu Turizm Rehberi, Ordu Yürüyüş Rotaları, Neden Ordu’ya Gelmeliyim? isimli kaynaklar ile haritalar hediye ediliyor. Kayıt için velileriyle birlikte veya yalnız gelen ve kenti henüz tanımayan öğrencilerin üniversiteye kadar götürülmesi ile ulaşım sorunu da çözülüyor. Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nca verilen danışmanlık ve ulaşım hizmeti 07 Ağustos 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.