VEFAT  04.08.2015

VEFAT 04.08.2015

Altınordu Bayramlı Mahallesinden Merhum Hakkı Aksoy’un oğlu, Bahriye Aksoy’un eşi, Nermin , Nevin , Berrin ve Hakkı Aksoy’un babası ,Emekli Öğretmen AHMET AKSOY vefat etmiştir.Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazın


VEFAT  04.08.2015

Altınordu Karacaömer Mahallesinden Çolakkaraalioğullarından ,Merhum Halis ve Emine Çelik’in kızı , Süleyman , Baki ve Muhittin Çelik’in kardeşi , Kenan Günen ‘nin eşi , Arzu Akyürek ,Aysun Çetin ve Eda Genç’in annesi ZÜLFİHAN GÜNEN vefat etmiştir.  Cenazesi bugün saat 11:00’de Karacaömer Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


Giresun Kavaklıdere Köyünden , Merhum Bagiye Karaçuha’nın eşi , Habibe Günday’ın babası , Yücel Günday’ın kayınpederi , HÜSEYİN KARAÇUHA vefat etmiştir.Cenazesi bugün Yeni Mahalle Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Altınordu  Bayramlı Mahallesinden Merhum Hakkı Aksoy’un oğlu, Bahriye Aksoy’un eşi, Nermin , Nevin , Berrin ve Hakkı Aksoy’un babası ,Emekli Öğretmen AHMET AKSOY vefat etmiştir.Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Bayramlı Mahallesi Hacıoğlu Kabristanlığında defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.