VEFAT  03.08.2015

VEFAT 03.08.2015

Gülyalı Taşlıçay Mahallesinden, Merhum Bilal Sağlam’ın oğlu, Resmiye Tiryaki, Erdem , Osman , Hami ve Turgay Sağlam’ın kardeşi, Ceyhun ve Cansu Sağlam’ın babası , Figen Sağlam’ın eşi , AHMET SAĞLAM vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gülyalı Taşlıçay Maha


VEFAT  03.08.2015

 Gülyalı Taşlıçay Mahallesinden Müezzinoğullarından ,Merhum Kemal Yılmaz ve Sevim Yılmaz’ın oğlu , Gülçin Yılmaz’ın eşi , Evrim ve İlayda Yılmaz’ın babası , Semra Canik, Emine Aktaç, Havva Aktaç , Ethem ve Ekrem Yılmaz’ın kardeşi , Tedaş’tan emekli HÜSEYİN YILMAZ vefat etmiştir.
Cenazesi bugün saat 10.00 da itfaiye yanındaki evinden alınarak Gülyalı Taşlıçay Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Gülyalı Taşlıçay Mahallesinden, Merhum Bilal Sağlam’ın oğlu, Resmiye Tiryaki,  Erdem , Osman , Hami ve Turgay Sağlam’ın kardeşi, Ceyhun ve Cansu Sağlam’ın babası , Figen Sağlam’ın eşi , AHMET SAĞLAM vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Gülyalı Taşlıçay Mahallesi Merkez Camii’nde ,öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 Ulubey Oyumgürgen Mahallesinden , Halilağaoğullarından ,Emekli Belediye Personeli Salih Şahin’in oğlu, Bahtiyar Şahin’in kardeşi , Murat Şahin’nin babası , BAHRİ ŞAHİN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 8:30 da Şahincili Mahallesinde bulunan evinde kılınacak cenaze namazından sonra Ulubey Oyumgürgen Mahallesinde defnedilecektir.

Karaoluk Mahallesinden ,Gırlaklıoğullarından , Şaban Çapkın’nın oğlu, Murat Çapkın, Orhan Çapkın , Avni Çapkın,Adnan Çapkın ve Süleyman Çapkın’nın babası HACI İBRAHİM ÇAPKIN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.