VEFAT 29.07.2015

VEFAT 29.07.2015

Cumhuriyet Mahallesinden , Cindolarından ,Merhum Sabri Candan’nın oğlu, Şeker Candan’nın eşi, Volkan , Tolga ,Kadir ve Nazlı Candan’nın babası, MURTAZ CANDAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cumhuriyet Mahallesinde bulunn evinden alınarak Meydan Camii’nd

VEFAT 29.07.2015

 Perşembe Yarlı Mahallesi Öteköy Mevkii’nden ,Merhum Halil Şahin’nin eşi , Merhum Kemal Şahin , Sami Şahin ve Aleattin Şahin’nin annesi , FİKRİYE ŞAHİN vefat etmiştir.
Cenazesi bugün  Perşembe Yarlı Mahallesi Öteköy Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Kabadüz Aşağıkirazdere Mahallesinden ,Bekir Aksu ve Şükriye Aksu’nun kızı , Bayram Karaduman’nın eşi , Zümrüt, Sündüz ve Fatihhan Karaduman’nın annesi TÜLAY KARADUMAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Mahalle Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Cumhuriyet Mahallesinden , Cindolarından ,Merhum Sabri Candan’nın oğlu, Şeker Candan’nın eşi, Volkan , Tolga ,Kadir ve Nazlı Candan’nın babası, MURTAZ CANDAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Cumhuriyet Mahallesinde bulunn evinden alınarak Meydan Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yukarıtepe Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Karapınar Mahallesi Somuncuoğullarından ,Merhum Hacı Mehmet Somun’nun eşi , Muhsin Somun , Olgun Somun ,Cemal Somun ve Nuran Bayhan’nın annesi  HATİCE SOMUN vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Karapınar Mahallesi Yeni Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.