Rıhtım Projesi Bila Ücret Halka Açık Olacak

Rıhtım Projesi Bila Ücret Halka Açık Olacak

300 m2 kapalı alan, yüksekliği 5.50 metreyi aşmayan seyir terasları, kafeterya, restoran, gezinti alanları vb. günübirlik faaliyetler yapılabilmektedir. Konumu itibariyle proje alanının kentimizin giriş noktasında bulunması, yürüyüş ve rekreasyon alanları



Süresi Kısıtlıda olsa, Ordu Büyükşehir Belediyesinden bir ilk;

Rıhtım Projesi

Bila Ücret Halka Açık Olacak

Altınordu ilçesinde bulunan rıhtım alanı için Ordu Büyükşehir Belediyesi proje yarışması açtı.rıhtım4530.

Yarışma için son başvuru tarihi 24 Ağustos 2015 olarak açıklanırken, sonuçların ise 31 Ağustos 2015 tarihinde kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi. 

Altınordu liman sahasının halka açılması ve bu bölgenin turizme kazandırılması için başlatılan çalışmalar çerçevesinde, Özelleştirme Yüksek Kurulu’nca mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen Altınordu Limanı için yarışma açıldı. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nden Yarışma İle İlgili Şu Açıklama Yapıldı:

Açılan yarışmada yer alacak projelerde; Kıyı Kanunu ve Yönetmeliklerine uygun olarak 300 m2 kapalı alan, yüksekliği 5.50 metreyi aşmayan seyir terasları, kafeterya, restoran, gezinti alanları vb. günübirlik faaliyetler yapılabilmektedir.

Konumu itibariyle proje alanının kentimizin giriş noktasında bulunması, yürüyüş ve rekreasyon alanlarının başlangıç noktasında olması nedeniyle bu alan kent açısından önem arz etmektedir.

Bu nedenle buraya yapılacak projenin, kentimiz için simgesel bir öneme sahip olacağı göz önünde bulundurularak, buraya en uygun ve işlevsel projenin yapılması amaçlanmaktadır.

Yarışma Başvurusuna İlişkin Esaslar:

Yarışmaya katılmak isteyenler ücret karşılığı olmadan “Altınordu Rıhtımı Proje Yarışması”na ait dokümanları İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’ndan alabileceklerdir.

Yarışma Takvimi:

Yarışmanın İlanı: 22.07.2015

Projelerin Son Teslim Tarihi: 24.08.2015

Sonuçların Açıklanması: 31.08.2015

Projelerin Teslim Yeri ve Şartları:

Projeler, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na “Projelerin Son TeslimTarihi” olarak belirtilen günde en geç saat 17:00’ye kadar elden teslim edilebilecektir. Yarışmada dereceye giren projeler Belediyemiz web sitesinde ilan edilecektir.

Hak ve Sorumluluklar:

Kurulacak komisyon tarafından seçilen projelere ait her türlü fikri hakların, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu hükümleri doğrultusunda saklı kalması koşulu ile projelerin tanıtım ve yayım hakları Belediyemize ait olacaktır.

Yarışmaya katılan ve projeleri seçilen yarışmacılar, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nden hiçbir ücret talep edemeyeceklerdir.

Yarışmayı Düzenleyen İdareye İlişkin İletişim Bilgileri:

Adı:                Ordu Büyükşehir Belediyesi

Adres:             Şarkiye Mahallesi Yükçülük Sokak No:2 - 52200 Altınordu/ORDU

Tel:                  0 (452) 666 52 25

Fax:                 0 (452) 226 66 18

Web adresi:     www.ordu.bel.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.