VEFAT   (23.07.2015)

VEFAT (23.07.2015)

Delikkaya Mahallesinden ,Merhum Ali ve Fatma Topkaya’nın oğlu, Leyla Topkaya’nın eşi ,Uğur , Gonca ve Hüsnü Topkaya’nın babası , Ordu eski Milletvekili İHSAN NURİ TOPKAYA vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınaca

VEFAT   (23.07.2015)
 
       Delikkaya Mahallesinden ,Merhum Ali ve Fatma Topkaya’nın oğlu, Leyla Topkaya’nın eşi ,Uğur , Gonca ve Hüsnü Topkaya’nın babası , Ordu eski Milletvekili İHSAN NURİ TOPKAYA vefat etmiştir.
  Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Delikkaya Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

 Gökömer Mahallesi Hacılar Mevkii’nden Çelikoğullarından , Merhum İbrahim Çelik’in eşi, Bahattin Çelik’in annesi ,EMİNE ÇELİK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Gökömer Hacılar Mevkii Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Altunyurt Mahallesinden Yesiroğullarından Merhum Şevket Öztürk’ün eşi , Cemil, Orhan, Şenol, Altun,Esin, Ayşe ve Havva Öztürk’ün annesi DÖNDÜ ÖZTÜRK vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Altunyurt Mahallesinde Öğle namazının ardından kılınacak cenaze nmazından sonra Altunyurt Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.