KORDONDA LAMBALAR YANDI

KORDONDA LAMBALAR YANDI

“Özellikle eşsiz bir kıyıya sahip olan bu il Karadeniz sahil yolu üzerinde tüm güzelliklerini sergilemektedir. Ne kadar şanslıyız ki böylesine güzel ve doğayla iç içe bir kentte yaşıyoruz. Her gün binlerce insanın yolculuğu sırasında geçtiği bu ilin pey


Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü çevre düzenlemeleri kapsamında farklı bir uygulamaya gidilerek Altınordu, Fatsa ve Perşembe ilçelerinde  sahil kordonuna led aydınlatma elemanları yerleştirildi.
 
KORDONDA LAMBALAR YANDI22988
 
Ordu Büyükşehir Belediyesi çevre düzenleme çalışmaları kapsamında, Altınordu ilçesinde sahil kordonuna toplam 674 adet ledli kent estetik elemanı(bolart), 60 adet de led aydınlatma direği ve ekipmanı monte etti. Akşam saatlerinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı kordon boyunda ortaya çıkan rengarenk görüntüler vatandaşların ilgisini çekiyor. Teleferik alt istasyonu ile liman arasında yer alan yaklaşık 1700 metrelik bölüme yerleştirilen aydınlatmalar, Ordu sahil yolunun uluslararası karayolu güzergahı üzerinde yer almasından dolayı da araç sahipleri ve yolcular tarafından da rahatlıkla görülebiliyor.
 
BAŞKAN YILMAZ; “FARKLILIKLARI YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz sürdürülen tüm çalışmaların Ordu’nun Karadeniz’de bir marka kent olması için hayata geçirildiğini söylerken; “Özellikle eşsiz bir kıyıya sahip olan bu il Karadeniz sahil yolu üzerinde tüm güzelliklerini sergilemektedir.  Ne kadar şanslıyız ki böylesine güzel ve doğayla iç içe bir kentte yaşıyoruz. Her gün binlerce insanın yolculuğu sırasında geçtiği bu ilin peyzaj düzenlemeleri ve şehir mobilyalarına da özen göstermeliyiz. Bu doğrultuda sahil boyunca birçok yeniliği hizmete sunuyoruz. Son olarak kıyılarda sürdürdüğümüz projeler ve aydınlatmalarla Karadeniz’de Ordu olarak bir farklılığı daha yaşatıyoruz. Vatandaşlarımızın gösterdiği yoğun ilgi ve duydukları memnuniyet bizleri de mutlu etmiştir. Farklılıkları hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, led aydınlatmaları Altınordu ilçesi dışında Perşembe ve Fatsa ilçelerine de yerleştirmeyi sürdürüyor. Büyükşehir’in elinde toplam 1100 adet bolart, 550  adet de aydınlatma direği bulunuyor.               

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.