VEFAT  (22.07.2015)

VEFAT (22.07.2015)

Şanlıurfa’nın Suruç İlçesinde meydana gelen patlamada Ali ve Behiye Vural’ın torunu, Cumhur ve Asuman Vural’ın oğlu , Cemil , Mediha ve Uğur Vural’ın yeğeni ALİCAN VURAL vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kumabaşı Mahalle Camii’nde Öğle namazının ardından


VEFAT  (22.07.2015)
                                                                                                       
       Şanlıurfa’nın Suruç İlçesinde meydana gelen patlamada  Ali ve Behiye Vural’ın torunu, Cumhur ve Asuman Vural’ın oğlu , Cemil , Mediha ve Uğur Vural’ın yeğeni ALİCAN VURAL vefat etmiştir.
Cenazesi bugün Kumabaşı Mahalle Camii’nde Öğle namazının ardından  kılınacak cenaze namazından sonra  defnedilecektir.

  Nurettin ve Saime Faizoğlu’nun kızı ,Mustafa Belikırık’ın eşi , Zekiye Gürdal ve Nurettin Belikırık’ın annesi , Ahmet Gürdal’ın annneannesi , Bülent Faizoğlu’nun kardeşi TÜLİN BELİKIRIK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Öceli Mahallesi Çakırlı Mevkii’nde bulunan evinden alınarak Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Güzelyalı Kabristanlıgında defnedilecektir.

Düzköy Mahallesi Palazoğullarından , Hacı Mehmet Palazoğlu ve Zeki Kiltan’nın torunu, Adil Palazoğlu ve Yalçın Kiltan’nın yeğeni ,Fazlı ve Yasemin Palazoğlu’nun oğlu , Metehan Palazoğlu’nun ağabeyi ,MEHMET PALAZOĞLU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Bahçelievler Mahallesindeki evinden alınarak Ulu Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Düzköy Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
Sağırlı Mahallesinden merhum Osman Karapelit’in eşi , Ali , Coşkun, Sezai, Sezgin , Kamil ve Cemal Karapelit’in annesi , ŞÜKRİYE KARAPELİT vefat etmiştir.Cenazesi bugün  Sağırlı Mahallesindeki evinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.