BAYRAMINIZI TEBRİK EDİYORUM…

BAYRAMINIZI TEBRİK EDİYORUM…

Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ağız tadıyla bayram geçirmeleri için gerekli tüm tedbirleri aldık, tüm birimlerde nöbetçi ekipler oluşturduk. Amacımız; sizlerin huzurlu bir ortamda bayram geçirmesini sağlamaktır.Bu vesileyle başta çocu

BAYRAMINIZI TEBRİK EDİYORUM…22978

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak Büyükşehir Belediyesi’nin, vatandaşların huzur içerisinde bir bayram geçirmeleri için gerekli tüm tedbirleri aldığını söyledi.
 
Yılmaz yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi:
Milletçe, içinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin de yer aldığı mübarek Ramazan ayını idrak etmenin ve Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Ramazan Bayramı; birlik ve beraberliğin, hoşgörü ve kardeşlik duygularının daha da yoğunlaştığı; akraba, dost ve büyüklerimizin ziyaret edildiği; hastalara, kimsesizlere, yetimlere, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı müstesna günlerimizdendir. Bu kutsal günleri fırsat bilip çevremizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım eli uzatarak onların sıkıntılarının giderilmesi konusunda katkıda bulunmak hepimizin görevi olmalıdır. 
 
Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ağız tadıyla bayram geçirmeleri için gerekli tüm tedbirleri aldık, tüm birimlerde nöbetçi ekipler oluşturduk. Amacımız; sizlerin huzurlu bir ortamda bayram geçirmesini sağlamaktır. 
 
Bu vesileyle başta çocuklarımız ve büyüklerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.