VEFAT  14.07.2015

VEFAT 14.07.2015

Yaraşlı Mahallesinden Merhum İsmail Bilgi’nin oğlu ,MEHMET ALİ BİLGİ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Selimiye Mahallesindeki evinden alınarak Orta Camii’de öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yaraşlı Aile Kabristanlığına defnedilecekti

VEFAT    (14.07.2015)
 
Ulubey Cevizlik Mahallesinden Garipoğullarından ,Hüseyin Kılıç, Zeynep Kılıç, Şaziye Demir ,Ayşe Demir ve Merhum Mehmet Kılıç’ın kardeşi , Mehmet Ali , Özcan ve Orhan Kılıç’ın babası , Nesime Kılıç’ın eşi , AHMET KILIÇ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Cevizli Mahallesinde bulunan evinde  saat 11:00 de kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecektir.

 

Ulubey Kömürcüoğullarından Alişan Akyazı’nın oğlu , Adil Akyazı ve Ahmet Akyazı’nın kardeşi, Turan Akyazı , Alişan Akyazı ve Orhan Akyazı’nın babası ALİ AKYAZI vefat etmiştir.
Cenazesi bugün saat 11:00 de Cevizlik Köyü Aile Kabristanlığında kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecektir.

Hacılar Mahallesinden merhum Mehmet Birsin’nin oğlu, Dr. Atilla Birsin ve Oğuz Birsin’nin babası , Kemal Birsin’nin ağabeyi CEMAL BİRSİN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Hacılar Yeni Mahalle Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Kabadüz Merkez Mahallesinden ve Şahincili Mahallesi Orsan Mevkii eşraflarından Galip ,  Kadir , İsmail , Şaziye ve Temel Uzunçakmak’ın babası HÜSEYİN UZUNÇAKMAK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orsan Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kabadüz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.


Yaraşlı Mahallesinden Merhum İsmail Bilgi’nin oğlu ,MEHMET ALİ BİLGİ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Selimiye Mahallesindeki evinden alınarak Orta Camii’de öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yaraşlı Aile Kabristanlığına defnedilecektir.


  Ulubey Akpınar Mahallesinden Zıpıroğullarından , Merhum Ferhat Gürsoy’un oğlu , OSMAN GÜRSOY vefat etmiştir.
Cenazesi bugün ulubey Akpınar Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze nmazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.