VEFAT 13.07.2015

VEFAT 13.07.2015

Alınca Mahallesinden Kirepçük Mevkiinden Rus Pazarı Esnaflarından Bahri Gündüz ve Olcay Gündüz’ün babası, Akyazı Mahallesi esnaflarından Merhum Rustem Gündüz’ün oğlu , RECEP GÜNDÜZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Akyazı Camii’nde ikindi namazının ardınd

VEFAT 13.07.2015
 
Tepecik Mahallesinden merhum Mehmet Ergin’nin oğlu , Tepecik Mahallesi eski muhtarı Koray Ergin ve Tunay Ergin’nin babası , Şenel Ergin, Fazlı Ergin, Yılmaz Ergin ve Merhum Ömer Ergin’nin ağabeyi, MUSTAFA ERGİN vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Efirli Akçaova Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Tepecik Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Bayadı Mahallesinden Hasbi Akkıran’nın eşi ,Sevil Yıldız, Nimet Akkıran , Nilgün Uysal ve Gürbüz Akkıran’nın annesi REFİA AKKIRAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Bayadı Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Bayadı Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Alınca Mahallesinden Kirepçük Mevkiinden Rus Pazarı Esnaflarından Bahri Gündüz ve Olcay Gündüz’ün babası, Akyazı Mahallesi esnaflarından Merhum Rustem Gündüz’ün oğlu , RECEP GÜNDÜZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Akyazı Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra saat 18:00 de Kirepçük mevkii’nde defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.