VEFAT (03.07.2015)

VEFAT (03.07.2015)

Çavuşlar Mahallesinden Hacı Yakupoğullarından Merhum Adem Gürses’in oğlu , Merhum Süleyman Gürses’in ağabeyi ,Beratiye , Zeynep,Ahmet ,Cemil, Ayşe , Safure ve Şansel Gürses’in babası , HACI BAYRAM GÜRSES vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çavuşlar Camii’nd


  VEFAT (03.07.2015)
 
Kızılhisar Mahallesi Servelioğullarından Merhum Ahmet Sarıyar’ın oğlu, Mehmet ve İsa Sarıyar’ın babası, BURHAN SARIYAR vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kızılhisar Merkez Camii’nde Cuma namazının aradından kılınacak cenaze namazından sonra Kızılhisar Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Gülyalı Gülüstan Mahallesinden Hoşoğullarından Merhum İzzet ve Zeliha Yılmaz’ın kızı, Merhum Hasan Günday’ın eşi, Cahit Günday,Kemal Günday ve Cemal Günday’ın annesi FATMA GÜNDAY vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Bucak Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Gülyalı Gülüstan Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Selimiye Mahallesinden , Selimiye Eski Muhatrı Merhum Ziya Aksu ve Nezaket Aksu’nu oğlu , Hasan Aksu’nun ağabeyi , Aslan ve Telat Aksu’nun babası , Neriman Aksu’nun eşi , Ordu Belediyesi emekli personeli ZİYA AKSU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Çavuşlar Mahallesinden Hacı Yakupoğullarından Merhum Adem Gürses’in oğlu , Merhum Süleyman Gürses’in ağabeyi ,Beratiye , Zeynep,Ahmet ,Cemil, Ayşe , Safure ve Şansel Gürses’in babası , HACI BAYRAM GÜRSES vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Çavuşlar Camii’nde Cuma Namazının ardından kılınack cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.