VEFAT (18.06.2015)

VEFAT (18.06.2015)

Karapınar Mahallesinden Seval Somun’nun eşi , Sevda Somun ve Eren Somun’nun babası , Abdullah Somun , Mustafa Somun ve Aziz Somun’nun kardeşi AHMET SOMUN ( Temizlik İşleri Müdürlüğü Personeli) vefat etmiştir. Cenazesi bugün Karapınar Mahallesinde Bulun

VEFAT (18.06.2015)
 
 
Giresun Alucra Armutlu Köyünden Kerem ve Merhum Taliye Tekneci’nin kardeşi , Merhum Ali Tekneci , Cumhur Tekneci, Cengiz Tekneci, Olgun Tekneci, Ayşe Aydın ve Neşe Balçık’ın babası , Merhum Havva Tekneci’nin eşi Yapı Kredi Bankası Emekli Personeli HALİL İBRAHİM TEKNECİ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra  Alucra Armutlu Köyünde defnedilecektir.

Ordu Bucak Mahallesinden Merhum Mustafa Karaş’ın gelini , Merhum İdris Karaş’ın eşi , Cevat  ,Reşat ,Ali Osman ve Yalçın Kılıçkaya’nın kardeşi, 

Murat Karaş , Müjdat Karaş ve Dilek Karaş’ın annesi MÜJGAN KARAŞ vefat etmiştir.

        Cenazesi bugün Bucak Mahallesi Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Karapınar Mahallesinden Seval Somun’nun eşi , Sevda Somun ve Eren Somun’nun babası , Abdullah Somun , Mustafa Somun ve Aziz Somun’nun kardeşi AHMET SOMUN ( Temizlik İşleri Müdürlüğü Personeli) vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Karapınar Mahallesinde Bulunan evinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazıdan sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.