OBB: Birlikte Aynı Sofrada

OBB: Birlikte Aynı Sofrada

Başkan Yılmaz’ın da iştirak edeceği iftar programlarında, geçtiğimiz yıl her ilçede hem iftar yapıp hem de ilçelerin sorunlarıyla ilgili toplantılar düzenlenmişti. Bu yıl da yine Ramazan ayı boyunca iftar sofralarında vatandaşlarla birlikte iftar açacak o

BİRLİKTE AYNI SOFRADA BULUŞUYORUZ…
 
Ramazan ayı için hazırlıklarını tamamlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçenin tamamında iftar sofraları açarak, halkla buluşmaya devam edecek. Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen organizasyonlarda 19 ilçede “Sokak İftarları” ile binlerce vatandaş iftar yapmanın manevi iklimini yine birlikte yaşamıştı.
 
BAŞKAN YILMAZ GECEYİ İFTAR AÇTIĞI İLÇEDE GEÇİRECEK…
 
Başkan Enver Yılmaz’ın da iştirak edeceği iftar programlarında, geçtiğimiz yıl her ilçede hem iftar yapıp hem de ilçelerin sorunlarıyla ilgili toplantılar düzenlenmişti. Bu yıl da yine Ramazan ayı boyunca iftar sofralarında vatandaşlarla birlikte iftar açacak olan Başkan Enver Yılmaz, iftar için bulunduğu ilçede konaklayarak o bölgede hayata geçen yatırımlar, yapılacak olan hizmetler ve yaşanan sorunları masaya yatıracak.
 
Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan dini ve sosyal konulu sohbetlerden tasavvuf musikisine, mehteran gösterilerinden orta oyununa kadar birçok etkinliğin yapılacağı iftar programlarına katılacak vatandaşlar manevi huzurun yoğun olarak hissedildiği bir ay yaşayacak. 

OBB'nin Ramazan ayındaki Etkinlik takvimi aşağıdaki linkte.

Tıklayınız...

http://www.ordu.bel.tr/uploads/Guest/pdf/15b06daa-b362-40eb-9326-031ba5141f22.pdf

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.