VEFAT  (11.06.2015)

VEFAT (11.06.2015)

Soğukpınar Mahallesi Karavaiz Mevkii’nden Meheroğullarından Merhum Hasan Soytürk’ün oğlu , ALİ SOYTÜRK vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 15:00 de Karavaiz Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

VEFAT  (11.06.2015)

 
      Eyüplü Mahallesi Kovancık Kıran Mevkii’nden Kuvancıoğullarından Merhum Mevlüt Kuvan’nın oğlu ,Galip Kuvan’nın ağabeyi, Mevlüt ,İlknur  ve Merve Kuvan’nın babası ,  Sevgi Kuvan’nın eşi , ABDULLAH KUVAN vefat etmiştir.
 
 Cenazesi bugün      Eyüplü Mahallesi Kovancı Kıran Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığına defnedilecktir.

 Ulubey Durak Mahallesinden Şahbazoğullarından Merhum Pehlivan Mustafa Şeremet’in oğlu , Ferat , Murat ve merhum Faik Şeremet’in kardeşi , HİKMET ŞEREMET vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün saat 11:00’de Durak Mahallesinde bulunan evinde kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Ulubey Güvenyurt Mahallesi’nden Muammer Tosun’nun oğlu , OKAN TOSUN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 11:00 ‘de Güvenyurt Mahallesi’nde kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Soğukpınar Mahallesi Karavaiz Mevkii’nden Meheroğullarından Merhum Hasan Soytürk’ün oğlu , ALİ SOYTÜRK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 15:00 de Karavaiz Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.