OSKİ' ye İki Kanal Aracı Daha Alındı

OSKİ' ye İki Kanal Aracı Daha Alındı

OBB Başkanı Enver Yılmaz; 8 adet su tankeri, 1 adet kazıyıcı ve yükleyici iş makinesi, AB destekli 2 adet kombine kanal temizleme aracı, 1 adet su tankeri ve 1 adet mobil laboratuvar aracını yaklaşık 2 milyon 650 bin lira maliyetle şu an itibariyle Ordulu

OSKİ’YE YENİ ARAÇ VE TEKNİK EKİPMAN DESTEĞİ…

22912
Ordu Büyükşehir Belediyesi OSKİ Genel Müdürlüğü, yaz mevsimine girilmesiyle birlikte susuzluğa karşı önlemlerini artırarak bünyesine yeni araç ve teknik ekipmanları kattı.
 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, OSKİ Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve Şube Müdürlerinin katılımlarıyla, yeni araç ve teknik ekipmanların açılış töreni, Ordu Büyükşehir Belediyesi araç parkında gerçekleştirildi.
 
Yaz aylarında su sorunu yaşayan ilçe ve yerleşim merkezlerinde tedbir amaçlı 8 ton kapasiteli 8 adet su tankeri,1 adet kazıyıcı ve yükleyici iş makinesi, AB hibe destekli 2 adet kombine kanal temizleme aracı, 13 ton kapasiteli 1 adet su tankeri, 1 adet mobil laboratuvar aracı olmak üzere toplam 13 araç Orduluların hizmetine sunuldu.
 
ÖZ KAYNAKLARIMIZLA ARAÇLARI BÜNYEMİZE KATTIK...
 
Başkan Enver Yılmaz açılışta bir değerlendirmede bulunarak şunları söyledi: Ordu Büyükşehir Belediyesi OSKİ Genel Müdürlüğü’nün araç ve teknik makinelerinin hizmete alımıyla ilgili, kendi içimizde bir hayırlı olsun toplantısı ve açılışı gerçekleştirdik. Tamamen kendi öz kaynaklarımızla bünyemize 8 adet su tankeri, 1 adet kazıyıcı ve yükleyici iş makinesi, AB destekli 2 adet kombine kanal temizleme aracı, 1 adet su tankeri ve 1 adet mobil laboratuvar aracını yaklaşık 2 milyon 650 bin lira maliyetle şu an itibariyle Ordulu hemşerilerimin hizmetine sunmuş olduk. 
 
TEKNOLOJİK AÇIDAN ÜST DÜZEYDE HİZMET VEREN EKİPMANLARI BÜNYEMİZE KATTIK...
 
Başkan Enver Yılmaz sözlerine şöyle devam etti: Su tankerimiz yaz dönemlerinde, susuzluğun yoğun olduğu yerlerde, kısa süreli tedbirler amaçlı da olsa, muhtarlarımız ve yerel dinamiklerimizle iletişim halinde olarak ihtiyaçlarımızı gidermiş olacağız.  İnşallah yeraltı hizmetlerimizi bitirdikten sonra bu su tankerlerini belediyemizin farklı birimlerinde kullanacağız. Özellikle kanal temizleme araçlarımız Ordu’da daha önceleri bulunmayan, teknolojik açıdan üst düzeyde hizmet veren bu ekipmanlarımızı Altınordu, Fatsa, Ünye başta olmak üzere tüm ilçelerimizde, yıllarca temizlenmeyen, tıkalı olan kanallarımızda kullanacağız. İlçelerimizde tıbbi açıdan ani müdahale etme durumlarında mobil laboratuvar aracını, tam donanımlı bir şekilde bünyemize katmış olduk. Su ve kanalizasyonu kontrol etme, tedbir alma ve düzenleme kısmen OSKİ Genel Müdürlüğü yetkisindedir. Su tankerleri, kanal temizleme araçları, arasözler ve mobil laboratuvar aracımızla birlikte, kamuoyuna söz verdiğimiz gibi hızlı, bilinçli ve ne yaptığını bilen bir anlayışla çalışmalarımıza devam ediyoruz. OSKİ, hem teknik anlamda kadrosunu güçlendirdi hem de süreci kontrol altına alma ve hemşerilerimize olan taahhütlerimizi yerine getirme konusunda üzerine düşen görevi başarıyla yerine getirdi.
 
VATANDAŞLARIMIZI MAĞDUR ETMEYECEĞİZ...
 
OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük de bir konuşma yaparak şunları söyledi:  Göreve gelir gelmez Ordu’da çok ciddi bir kuraklık ve su sorunuyla karşı karşıya kaldık. Vatandaşlarımıza artık aynı mağduriyetleri yaşatmamak ve büyükşehir olmanın farkını hissettirmek için yatırımlarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Sahada gerçekleştirdiğimiz yatırımların yanında, kısa süreli ve acil çözümler üretmek adına, kendi öz kaynakları ve AB destekli 13 aracı, OSKİ Genel Müdürlüğü bünyesine katarak Orduların hizmetine açtı, tüm hemşerilerimize hayırlı olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.