VEFAT  (09.06.2015)

VEFAT (09.06.2015)

Ulubey Kumanlar Mahallesinden Topuz Oğullarından Merhum Mehmet Andaç’ın gelini , Osman Andaç’ın eşi , İhsan Andaç’ın annesi Merhum Mustafa Gürsoy’un kızı , Merhum Yılmaz ,Avni , Azmi, Ali Osman ve İhsan Gürsoy’un kardeşi PEMBE ANDAÇ vefat etmiştir.

VEFAT  (09.06.2015)

 
Öceli Mahallesi Kırışoğullarından Merhum Şükrü Kırış’ın oğlu, Merhum Ömer ve Mustafa , Salih ve Alaattin Kırış’ın kardeşi , Davut ve Musa Kırış’ın babası SELAHATTİN KIRIŞ vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün saat 11:00 de  Şahincili Mahallesi Kırışoğlu Mevkii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
Efirli Mahallesinden , Yalı Mevkii’nden Ömer ve Emine Karadeniz ile Cumhuriyet Mahallesi’nden Seyit ve Gönül İlhan’nın torunu , Serkan ve Işıl Karadeniz’in kızı SILA KARADENİZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Efirli Yalı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


Kökenli Mahallesinden Tekoğullarından Merhum Hasan Bayazıt’ın oğlu, Merhum Cafer Bayazıt, Merhum Cevdet Bayazıt, Tevrat Bayazıt ve Sebahattin Bayazıt ‘ın kardeşi , Halit Bayazıt , Nedim Bayazıt , Latif Bayazıt ve Necmi Bayazıt ‘ın babası , Saniye Bayazıt ‘ın eşi CEVAT BAYAZIT vefat etmiştir.

 
Cenazesi bugün saat 11:00’de Kökenli Mahallesi Çamsan karşısındaki evinde kılınacak cenaze namazının ardından Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Ulubey Kumanlar Mahallesinden Topuz Oğullarından Merhum Mehmet Andaç’ın gelini , Osman Andaç’ın eşi , İhsan Andaç’ın annesi Merhum Mustafa Gürsoy’un kızı , Merhum Yılmaz ,Avni , Azmi, Ali Osman  ve İhsan Gürsoy’un kardeşi PEMBE ANDAÇ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Ulubey Kumanlar Mahallesinde İkindi Namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.