VEFAT  (01.06.2015)

VEFAT (01.06.2015)

Kirazlimanı Mahallesinden Merhum Mustafa ve Şaziye Hitay’ın oğlu , Gülten Hitay’ın eşi , Yücel ve Metin Hitay’ın babası , Nihat Hitay ve Nurşen Genç’in kardeşi TEKİN HİTAY vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak

 VEFAT  (01.06.2015)
 
Bayramlı Mahallesinden Hocaoğullarından Yılmaz Kahraman’nın kızı, Bahtiyar Kahraman’nın ablası , Ceyda Düzgören ve Mehmet Mert Aksoy’un annesi , Cemal Aksoy’un eşi , NURAN AKSOY vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Bayramlı Mahallesinde öğle namazının ardındankılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Burhanettin Mahallesi Geriş Mevkii’nden Merhum Cevdet ve Meryem Ergin’nin oğlu, Hikmet Ergin’nin eşi , , Tolga ve Semra Ergin’nin babası , Merhum Cihan Ergin ve Murat Ergin’nin ağabeyi , Seylan , Sevim ve Semiha’nın kardeşi  , EŞREF ERGİN vefat etmiştir.

 
Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacaqk cenaze namazından sonra Geriş Mevkii Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Bayadı Geriş Mahallesinden Delimustafa oğullarından Kazım Özdemir’in eşi, Süleyman , Sevim ,İlkay, İlhan , Mustafa, Hüseyin , Aziz ve Azize Özdemir annesi SEFİNE ÖZDEMİR vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Geriş Camii’nde ikindi nmazından önce kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Kirazlimanı Mahallesinden Merhum Mustafa ve Şaziye Hitay’ın oğlu , Gülten Hitay’ın eşi , Yücel ve Metin Hitay’ın babası , Nihat Hitay ve Nurşen Genç’in kardeşi TEKİN HİTAY vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kirazlimanı Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.