KYK Ünye Kız Yurdu Açıldı

KYK Ünye Kız Yurdu Açıldı

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Ünye Kız Yurt Müdürlüğü AçıldıVali İrfan Balkanlıoğlu, ”Yeni yurt binası son derece modern, yemekler kaliteli ve bir otel konumunda. Ailelerinde gözü arkada kalmıyor. Geleceğimizin teminatı gençler daha rahat, daha g


KYK Ünye Kız Yurdu Açıldı

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Ünye Kız Yurt Müdürlüğü düzenlenen törenle açıldı.22890

Törene, Başbakan Yardımcısı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Trabzon Bölge Müdürü Adnan İpekdal ve öğrenciler katıldı.

Halk oyunları gösterisi ile başlayan program, protokol konuşmaları ile devam etti.

İlk konuşmayı Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar yaptı. Çamyar, 2009 yılında kamulaştırma sürecinin başladığını söyleyerek, bugün yurdun açılışının gerçekleştirildiğini ifade etti ve öğrencilere başarılar diledi.

“Öğrencilerin sıkıntısız modern binalarda eğitim-öğretimini tamamlayacağı bu müesseseler çok önemli” diyerek, konuşmasına başlayan Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”Yeni yurt binası son derece modern, yemekler kaliteli ve bir otel konumunda. Ailelerinde gözü arkada kalmıyor. Geleceğimizin teminatı gençler daha rahat, daha güvenli ortamda eğitim alıyor. Böyle güzel yurtlar eğitimde de çıtayı yükseltecektir. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Başbakan Yardımcısı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş ise yaptığı konuşmada, ”500 kişilik yurt binamız Ordu ve Ünye için en güzel hizmetlere vesile olacaktır. Şehrimiz için büyük kazanç oldu. Değerli gençlerimiz eğitimini iyi alacak, ülkeye faydalı olacaktır. İleride ben de bu kız yurdunda kalmıştım diyen kız evlatlarımızın çok önemli yerlerde olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve diğer protokol üyeleri Ünye Kız Yurt Müdürlüğü’nün açılış kurdelesini kesti.

Protokol üyeleri daha sonra yurdu gezerek bilgi aldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.