Vefatlar (27.05.2015)

Vefatlar (27.05.2015)

Teyneli Mahallesinden Pazarcıoğullarından Hikmet Pazar’ın eşi , Adem Pazar , Dursen Tente ve Şayinder Özgül ‘ün annesi SAADET PAZAR vefat etmiştir. Cenaze bugün Teyneli Mahallesinde bulunan evinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından so

Vefatlar (27.05.2015)

 
Ulubey Kardeşler Mahallesinden Poyrazoğullarından Abdullah Poyraz’ın babası , ÖMER POYRAZ vefat etmiştir.
Cenazesi bugün saat 11:00 de Ulubey Kardeşler Mahallesi Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Merhum Ali Yazıcı’nın eşi , Ülkü Çimen ,Emine, Ayşe Yazıcı ve Hamdi Yazıcı’nın annesi , Çağla Pazar ve Merhum Ali Çimen’nin anneannesi ,Ali Kemal Yazıcı’nın babaannesi MAKBULE YAZICI vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kirazlimanı Mezrlığında defnedilecektir.

Bayadı Mahallesinden Baloğullarından Merhum Dursun Ali Yılmaz’ın oğlu , Hayri, Fahri , Yıldıray ve Ayşe Yılmaz’ın babası SALİH YILMAZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Bayadı Mahallesindeki evinden alınarak Kuşgediği Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Teyneli Mahallesinden Pazarcıoğullarından Hikmet Pazar’ın eşi , Adem Pazar , Dursen Tente  ve Şayinder Özgül ‘ün annesi SAADET PAZAR vefat etmiştir.

Cenaze bugün Teyneli Mahallesinde bulunan evinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Teyneli Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Kabadüz Başköy Mahallesinden Durmuşoğullarından Mehmet Akyol’un eşi ,ZEYTİN AKYOL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kabadüz Başköy Mahallesi Merkez Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.