VEFAT   (26.05.2015)

VEFAT (26.05.2015)

Perşembe Doğan Köyünden Rüşan Oğlullarından Şükrü, Fatma ve Seniye Ulu’nun babası , Mehmet , İksan ve Yüksel Karaman’nın dayısı ,Kıymet ve Mustafa Ulu’nun kardeşi , DURSUN ULU vefat etmiştir. Cenazesi bugün Nizamettin Mahallesindeki evinden alınarak Or

VEFAT   (26.05.2015)

Ulubey Kumanlar Köyünden Şıhcıoğullarından Merhum Dursun ve Havil Demir’in oğlu , Merhum Safinaz Demir’in eşi , Hatice , Sibel ve Minel’in babası, Okan Saraç ve Murat Yargıcı’nın kayınpederi, Mustafa Demir, Telat Demir,Cemil Demir, Fatma Yavaş , Şükran Aygün ve Semra Yıldız’ın kardeşi , Belediyemiz Emekli Personeli MECİT DEMİR vefat etmiştir.
Cenazesi bugün saat 11:00 ‘de Selimiye Mahallesi 214 Nolu sokaktaki evinden alınarak Ulubey Kumanlar Köyünde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defndilecektir.

Perşembe Doğan Köyünden Rüşan Oğlullarından Şükrü, Fatma ve Seniye Ulu’nun babası , Mehmet , İksan ve Yüksel Karaman’nın dayısı ,Kıymet ve Mustafa Ulu’nun kardeşi , DURSUN ULU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Nizamettin Mahallesindeki evinden alınarak Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi Mezarlığında defnedilecektir.

Yemişli Mahallesinden Balcıoğullarından Merhum İsmail Hakkı Yücel’in eşi , Meryem, Hanife , Neriman , Şükriye , Emine ,Şengül ve Merhum  Mesut Yücel ‘in annesi , Yusuf ,İsmail ve Murat Yücel’in babaannesi , PEMBE YÜCEL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 11:00 de Subaşı Mahallesindeki evinden alınarak Yemişli Köyü Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.