VEFAT (25.05.2015)

VEFAT (25.05.2015)

Yukarıtepe Mahallesinden Karavelioğlullarından Merhum Halil Kuralay’ın eşi, Abdullah, Adem, Meral , Emine ,Melehat ve Merhum Hasan Kuralay’ın annesi , Osman Atasever , Mehmet Özdemir ve Alican Ayan’nın Kayınvalidesi REMZİYE KURALAY vefat etmiştir. Cena

 VEFAT (25.05.2015)
 
Gülyalı Turnasuyu Mahallesinden Merhum Hasan Atasever’in oğlu ,Ahmet ve Merhum Talip Atasever’in abisi , Vatan. Osman,Cevdet ve İbrahim Atasever’in babası CEVAT ATASEVER vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Turnasuyu Merkez Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Sivas Koyulhisar Kavacık köyünden,Fahri,Bahri,Cemil,Şükran,Selime,Gülperi’nin anneleri Mehmet Gedik’in eşi FATMA GEDİK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Karşıyaka Mahallesi Şehit Jandarma Er Ömer İnce Sokak’taki evinden alınarak Sivas Koyulhisar Kavacık köyünde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Gülyalı Mahallesinden Beyoğullarından Merhum Haşim Bay’ın eşi, Erol, Şenol,Emine , Türkan ve Güler Bay’ın annesi , İFAKET BAY vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Güzelyalı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Güzelyalı Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Yukarıtepe Mahallesinden Karavelioğlullarından Merhum Halil Kuralay’ın eşi, Abdullah, Adem, Meral , Emine, Melehat ve Merhum Hasan Kuralay’ın annesi , Osman Atasever , Mehmet Özdemir ve Alican Ayan’nın Kayınvalidesi REMZİYE KURALAY vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yukarıtepe Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.