VEFAT  (18.05.2015)

VEFAT (18.05.2015)

Akyazı Mahallesinden Namık Yılmaz’ın eşi , Fulya ve Azelhan Yılmaz’ın annesi , Bahtiyar Öztürk ve Dr. Hayati Öztürk ‘ün kız kardeşi, Emre Yücel’in kayınvalidesi , MUKADDES YILMAZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının qardından kı

VEFAT  (18.05.2015)

Ulubey Durak Köyünden Yurdakullardan Merhum Mehmet Yurdakul’un eşi, Salim Yurdakul’un yengesi, Öznur, Kıymet,Ziynet, Ayşegül ve Raşit Yurdakul’un annesi FATMA YURDAKUL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün  Durak Köyü Cevat Yurdakul Mahalle Camii’nde öğle namazının ardından kılıncak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Akyazı Mahallesinden Namık Yılmaz’ın eşi , Fulya ve Azelhan Yılmaz’ın annesi , Bahtiyar Öztürk ve Dr. Hayati Öztürk ‘ün kız kardeşi, Emre Yücel’in kayınvalidesi , MUKADDES YILMAZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının qardından kılınacak cenaze namazından sonra Güzelyalı Mahallesi Şehir Mezarlığında defnedilecektir.

Emine Akdi’nin eşi , Cemil ve Hasan Akdi’nin babası Emekli Polis memuru HAMDİ AKDİ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kirazlimanı Mezarlığında defnedilecektir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.