ÇANAK: YENİ TÜRKİYE YENİ ORDU

ÇANAK: YENİ TÜRKİYE YENİ ORDU

Başbakan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili 1. sıra adayı Numan Kurtulmuş’un ardından en güçlü adaylar arasında gösterilen Oktay Çanak, seçim gezilerinin en çok ilgi gösterilen isimlerin başında geldi.


22837

OKTAY ÇANAK: YENİ TÜRKİYE YENİ ORDU 

Başbakan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili 1. sıra adayı Numan Kurtulmuş’un  ve AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından gerçekleştirilen seçim gezilerinde vatandaşlar tarafından ilgi ve destek gören isim olan Oktay Çanak, Gittiği tüm ilçelerde ayrım yapmaksızın esnaf gezilerinde bulunan, karşılaştığı her vatandaşla tokalaşıp dertleşti.

YENİ TÜRKİYE YENİ ORDU

Ak Parti SKMsi tarafından yapılan çalışmalara ilişkin verilen bildilere göre;2008-2011 yılları arasında 2.5 yıl AK Parti Ordu İl Başkanlığı görevinde bulunan ve Ordu’nun sorunlarını en yakından bilen isimlerden biri olan Oktay Çanak, yeni dönemde Ordu’nun atağa geçeceğini söyledi. Havaalanının, çevre yolunun, dereyolu’nun tamamlanmasıyla birlikte Ordu’nun ekonomik, sosyal ve nüfus açısından hayli hareketli bir il haline geleceğini kaydeden Oktay Çanak, “Bir yandan büyük yatırımları tamamlama ve vatandaşlarımızın hizmetine sunma çalışmasını sürdürürken, bir yandan da Ordu Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarıyla ilçelerin çehresi yeni bir yüz kazanacak. Önümüzdeki 4 yıl içerisinde Ordu büyük yatırımları tamamlamış, ilçeleri ekonomik ve sosyal yönden gelişmeye açık hale gelmiş, yeni yatırım ve taleplerler ilgili projelerini oluşturmuş ve geleceğe umutla  bakan bir il haline gelecektir. Yeni Türkiye vizyonuyla Ordu, yeni bir döneme girecek, ülke genelinde toplum yaşantısındaki reform niteliğindeki gelişmelerden payını alacak, yeni  bir vizyon ve ufuk kazanacaktır. Yeni bir Ordu ortaya çıkarmak için bir parlamenter olarak elimi taşın altına koymaya her zaman varım. Hedefimiz 5’te 5, Yeni Türkiye ve Yeni Ordu’dur” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.