HDP’den Ünye çıkarması

HDP’den Ünye çıkarması

Halkların Demokratik Partisi milletvekili adayları ve yöneticiler Ünye’de kitle örgütleriyle görüştü, mahalle gezileri düzenledi.Milletvekili adayları Ahmet Cevat Güney, Cahit Ongunyurt, Güngör Ataş, Turan Bayrak, Güven Atabay ve yöneticilerden oluşan HDP

HDP’den Ünye çıkarması22835

Halkların Demokratik Partisi milletvekili adayları ve yöneticiler Ünye’de kitle örgütleriyle görüştü, mahalle gezileri düzenledi.
 
Milletvekili adayları Ahmet Cevat Güney, Cahit Ongunyurt, Güngör Ataş, Turan Bayrak, Güven Atabay ve yöneticilerden oluşan HDP heyeti Ünye Ziraat Odası, Muhtarlar Derneği, Eğitim Sen ve Gazeteciler Cemiyeti’ne yaptıkları ziyaretten sonra Üçpınar ve Sahilköy mahallerinde ev toplantıları gerçekleştirdiler.
 
Ziyaretlerde HDP’nin hedefleri hakkında bilgi veren İl Başkanı Vedat Şensoy, karanlığı yok etmek, inançlarıyla, kimlikleriyle özgürce yaşabildiğimiz bir ülke yaratmak istediklerin anlattı ve HDP’ye destek istedi.
 
Ünye Muhtarlar Derneği’nde HDP heyetini Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici ve yöneticiler karşıladılar. Burada yerel yönetimler ve halkın yönetime katılımı konusunda HDP’nin seçim bildirgesi hakkında bilgi verildi.
 
Ünye Ziraat Odası’nda ise, Oda Başkanı Osman Sarıkahraman ve personel tarafından karşılanan heyet, tarım politikalar hakkında görüş alışverişi yaptı.
22836
Ünye Eğitim Sen Temsilciliğinde de öğretmenler tarafından karşılan heyet, eğitimde yaşanan sorunları tartışarak seçim bildirgeleri hakkında bilgi verdi.
Ünye Gazeteciler Derneği’ne de nezaket ziyareti yapan heyet, Üçpınar ve Sahilköy mahallerinde halk toplantıları gerçekleştirdi. Toplantılarda halktan destek istendi ve halkın soruları yanıtlandı.
 
Seçim gezisini değerlendiren Şensoy, “Gezilerde halkın HDP’ye büyük ilgisinin olduğunu gördük. Barajları yıkacağız ve toplumun sesi olacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.