VEFAT  (28.04.2015)

VEFAT (28.04.2015)

Kundakçıoğullarından Yeni Mahalle Muhtarı Nihat Kondak’ın yengesi , Suat, Sedat, Fahrettin ve İrfan Kondak’ın annesi ,Merhum Mehmet Kondak’ın eşi , SELİME KONDAK vefat etmiştir. Cenazesi bugün Ortaköy Mahallesi Ericek Mevkii’nde öğle namazının ardından

 


VEFAT  (28.04.2015)


Yaraşlı Mahallesi Cami Yanı Mevkii’nden Babucoğullarından Merhum Mehmet Sezer’in gelini , Bülent ve Barış Sezer’in annesi , Orhan Sezer’in eşi , SAFİYE SEZER vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yaraşlı Mahalle Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


Yasemin ve Cumhur Güdük’ün babası , Beyhan Güdük’ün eşi , Ordu Lisesi ve Seçkin Kadro Dersanesi Kimya Öğretmeni HÜSEYİN GÜDÜK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kirazlimanı Mezarlığında defnedilecektir.


Turnasuyu Karkın Mahallesinden Köksallardan Merhum Hüseyin Köksal’ın eşi , Emine ,Sakine, Hacer, Hülya, Serpil ve Merhum Coşkun Köksal’ın  annesi HAKİME KÖKSALvefat etmiştir.


Cenazesi bugün Subaşı Mahallesinde bulunan evinden alınarak İmamhatip Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


Kundakçıoğullarından Yeni Mahalle Muhtarı Nihat Kondak’ın yengesi , Suat, Sedat, Fahrettin ve İrfan Kondak’ın annesi ,Merhum Mehmet Kondak’ın eşi , SELİME KONDAK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Ortaköy Mahallesi Ericek Mevkii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


 Burhanettin Mahallesi Gündoğdu Mevkii’nden ,Saime ,Ferhat ve Hayati Gündoğdu’nun babası, Azime Güğndoğdu’nun eşi TAHSİN GÜNDOĞDU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Burhanettin Mahallesi Gündoğdu Mevkii bulunan evinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.