“Hükümetin ezberi bozuldu”

“Hükümetin ezberi bozuldu”

“Aile Sigortası” bulunmaktadır. Hiçbir ailenin geliri 720 liranın altında olmayacak. Bebek beslenme desteği, kreş desteği, genel sağlık sigortası prim desteği, engelli desteği, yaşlı desteği, askerlik desteği, gebelik desteği, evde bakım hizmeti desteği


“Hükümetin ezberi bozuldu”22801
 
CHP Ordu Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Adıgüzel; “bizler siyasete ne alırım değil halka ne veririm felsefesiyle bakıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi bugüne kadar ezilmiş ve evine ekmek götüremeyen herkesin sorununu çözmeye gelecek” dedi.
Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Ordu Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Adıgüzel Kabataş İlçesinde ziyaretlerde bulundu.
 
Sosyal yardımlar konusuna değinen CHP adayı Adıgüzel; “ülkenin zenginliğinden her kesim yararlanacak” diyerek şöyle konuştu: 
 
“Sosyal yardımlar artacak”
 
“Sosyal ve hukuk devleti olmanın gereği olarak, geçim sıkıntısı yaşayanlar muhakkak devlet tarafından desteklenecek. Sosyal yardımların yapılış biçimi, yardım alan yurttaşların onurunu zedeleyici niteliktedir.
Yurttaşlar, yardımların kalıcı olamayacağı kuşkusu ile yaşamaktadır.
Yardım malzemelerinin alınması ve dağıtılmasında gereğinden yüksek, usulsüz 22802harcamalarla ve yolsuzluk olaylarıyla karşılaşılmaktadır.
Hükümet Türkiye’yi, “oy karşılığı sosyal yardım” yaklaşımından hareket eden politikalara mahkum etmiştir.
CHP iktidarında sosyal yardımlar iki kat artacak ve bu yardımları insana yakışır bir şekilde vereceğiz.
 
“Refahını tabana yayacağız”
 
“Ülke nüfusunun yüzde 1’i toplam servetin yüzde 60’ına sahip, yani bu ülkenin yüzde 60 kaynaklarını nüfusun yüzde 1’i kullanıyor” söyleminde bulunan Dr. Adıgüzel; “CHP’nin güçlü sosyal devlet projesinin merkezinde “Aile Sigortası” bulunmaktadır. Hiçbir ailenin geliri 720 liranın altında olmayacak. Bebek beslenme desteği, kreş desteği, genel sağlık sigortası prim desteği, engelli desteği, yaşlı desteği, askerlik desteği, gebelik desteği, evde bakım hizmeti desteği vb. destekler sağlanacak. Destekler nakit olarak, kadınların banka hesabına yatırılacak ve ihtiyaçlar aileler tarafından belirlenecek” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.