HDP adayları  ‘farklıyız’ dediler

HDP adayları ‘farklıyız’ dediler

HDP adayları ‘farklıyız’ dediler Aybastı, Kabataş ve Alanket’te seçim çalışmalarını sürdüren HDP milletvekili adayları esnaf ziyaretleriyle projelerini anlattılar. HDP Ordu Milletvekili Adayları Ahmet Cevat Güney ve Güven Atabay seçim çalışmaları için

HDP adayları  ‘farklıyız’ dediler22798
 
 Aybastı, Kabataş ve Alanket’te seçim çalışmalarını sürdüren HDP milletvekili adayları esnaf ziyaretleriyle projelerini anlattılar.
HDP Ordu Milletvekili Adayları Ahmet Cevat Güney ve Güven Atabay seçim çalışmaları için gittikleri Aybastı, Kabataş ve Alankent’te seçim bildirgelerini anlattılar. Projelerinin diğer partilerden farklı olduğunu söyleyen Güven Atabay, “HDP olarak oy verin yönetelim demiyoruz. Birlikte başaralım diyoruz. O nedenle bildirgede ‘ben’ değil, ‘biz’ vurgusu öne çıkmaktadır. Toplumun kendi örgütlerini yaratmasıyla başarılı olacakların biliyoruz. Bu nedenle de Türkiye’nin demokratikleşmesini önemsiyoruz.” dedi. Milletvekili adayı Ahmet Cevat Güney de fındık konusunda değinerek, “Kış şartları ağır geçiyor. Geçen yıl yaşanan don olayından sonra aynı tehlike bu yıl da yaşanacak gibi. Halkın büyükşehirlere göç etmesini önleyecek planlamalar olması gerekir. Çözüm HDP’nin tarıma yönelik bildirgesinde yer alıyor. HDP ilimizin tarımda yaşadığı sorunları iyi biliyor.” diyerek destek istedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.