VEFAT    (24.04.2015)

VEFAT (24.04.2015)

Hatipli Köyünden Merhum Salih Bektaş’ın oğlu , Hacı ve Olgun Bektaş’ın babası , Cemile Bektaş’ın eşi DURMUŞ BEKTAŞ vefat etmiştir. Cenazei bugün Hatipli Köyü Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Hatipli Köyü Mezarlığınd

   VEFAT    (24.04.2015)
 
Gölköy İlçesinden Gölköy Ecnazesi sahibi Ömer Çoruh’un oğlu , eczacı AHMET ÇORUH vefat etmiştir.

Cenazei bugün Gölköy Cihadiye Köyü Kındıra Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Gülyalı Alibey Mahallesinden Şabanoğlullarından Durmuş Şahin’nin oğlu, Ayten , Adnan,Talip ve Osman Şahin’in babası HASAN ŞAHİN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Gülyalı Alibey Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

  Bayramlı Mahallesi Boruklu Mevkii’nden, Hacı Ömer Uzunsoy’un oğlu , Temel, Mahmut ve İbrahim Uzunsoy’un babası KAZIM UZUNSOY vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Güneybaşı Mahalle Camii’nde Cuma Namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Güneybaşı Aile Kabaristanlığına defnedilecektir.

Hatipli Köyünden Merhum  Salih Bektaş’ın oğlu , Hacı ve Olgun Bektaş’ın babası , Cemile Bektaş’ın eşi  DURMUŞ BEKTAŞ vefat etmiştir.

 
Cenazei bugün Hatipli Köyü Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Hatipli Köyü Mezarlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.