OKTAY ÇANAK: HEDEFİMİZ 5’TE 5

OKTAY ÇANAK: HEDEFİMİZ 5’TE 5

Beraberinde ekip arkadaşları ile birlikte ilk olarak Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği’ni ziyaret eden AK Parti Ordu milletvekili adayı Oktay Çanak, burada Dernek Başkanı Erdoğan Erişen ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Dernek yönetimi ve

OKTAY ÇANAK: HEDEFİMİZ 5’TE 5
 
 
AK Parti Ordu milletvekili Adayı Av. Oktay Çanak, kurum ziyaretlerinin ardından basın camiasını temsil eden Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği ile Ordu Gazeteciler Derneği’ni ziyaret bulundu. 
 
Beraberinde ekip arkadaşları ile birlikte ilk olarak Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği’ni ziyaret eden  AK Parti Ordu milletvekili adayı Oktay Çanak, burada Dernek Başkanı Erdoğan Erişen ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Dernek yönetimi ve 22786basın mensuplarıyla sohbet eden Çanak, bu ziyaretin ardından Ordu Gazeteciler Derneği’ne geçti. Dernek Başkanı Recep Aydın ve basın mensuplarıyla bir süre sohbet eden Çanak, her iki Dernek Başkan ve yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür etti. 
Oktay Çanak, her iki dernekte yaptığı konuşmalarda, yeni dönemde Türkiye ve özellikle Ordu siyasetine katkıda bulunmak için elinden geleni yapacağını söyledi. AK parti’nin 3 Kasım 2002 tarihinden itibaren başlattığı hizmet ve yatırım hamlesine bir siyasetçi olarak katkıda bulunacağını, Ordu’nun yeni dönemde beklenilen hizmetleri alması için elinden geleni yapacağını belirten Çanak, “Bu sebeple hedefimiz 5’te 5’tir” dedi.  
 
“7 HAZİRAN’DAN GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ”
AK Parti’den önce milletin dönemin siyasei parti genel başkanlarının sahte vaatleriyle kandırıldığını belirten Çanak, “Bu sahte vaadlerle siyasi partiler iktidara gelmiş, maalesef sonunda kasaların boşaltılmasıyla bu millete diyetler ödetilmiştir. Artık o dönemler geride kaldı. AK Parti’nin 3 Kasım 2002’de iktidara gelmesiyle birlikte milletimiz, kendisine hizmet eden, devletin şefkatli elini uzatan  elini uzatan siyasi temsilcilere destek vermektedir. İnşallah bundan sonrada böyle olacaktır. Bunun sonucunda AK Parti bu güne kadar 3 genel seçim, 3 genel seçim ve 3 referandumdan amaçları doğrultusunda kazanarak çıkmıştır. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde daha da güçlenerek iktidar olma hedefindeyiz. Yeni dönemdebu gayretleri daha da büyüterek Ordululara hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. 
 
TABAN ARAZİDEKİ FINDIK BAHÇESİ OLAN ÜRETİCİLERE MÜJDE
Oktay Çanak, ziyaretlerde yaptığı açıklamada, fındık üreticilerine müjde verdi. Fındık Alan Bazlı Destek ödemeleri kapsamında Ordulu fındık üreticilerine 280 milyon TL ödeme yapıldığını hatırlatan Çanak, fındık bahçesi taban arazide olan ve bu sebeple destek ödemeleri kapsamından çıkartılan fındık üreticilerinin mağduriyetlerinin giderilmesi için başlattıkları çalışmanın başarıyla sonuçlandığını söyledi. Çanak, “Fındık bahçesi taban arazilerde olan 14 bin parsel sahibi fındık üreticisi Fındık Alan Bazlı Destek ödemeleri kapsamından çıkarılmıştı. Üreticilerin bu mağduriyetini ortadan kaldırmak için şahsım, il başkanımız, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş ile birlikte çalışma gerçekleştirdik. Bu çalışmalar başarıyla sonuçlandırdık. Şimdi 14 bir parsel alanda bulunan fındık üreticilerimizde  Mayıs ayı içerisinde 5 milyon lira ödeme yapılacaktır” açıklamasında bulundu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.