Oktay Çanak; "Bu Davaya Gönül Verdik"

Oktay Çanak; "Bu Davaya Gönül Verdik"

AK Parti 2. sıra milletvekili adayı Av. Oktay Çanak"2006-2008 yılları arasında AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcılığı, 2008-2011 yılları arasında AK Parti Ordu İl Başkanlığı yapan 11 Haziran 2011 seçimleri öncesi istifa edip Milletvekili adayı olan listeye

Oktay Çanak; "Bu Davaya Gönül Verdik"22776
 
AK Parti 2. sıra milletvekili adayı Av. Oktay Çanak"2006-2008 yılları arasında AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcılığı, 2008-2011 yılları arasında AK Parti Ordu İl Başkanlığı yapan 11 Haziran 2011 seçimleri öncesi istifa edip Milletvekili adayı olan listeye giremeyince küsmeden partinin tüm çalışmalarına katılan Oktay Çanak, Ak Parti listesinde 2. sırada olması tüm teşkilatları sevindirdi.AK Parti aday tanıtım toplantısında da partililerin Oktay Çanak'a olan sevgisi bir kez daha gözler önüne serildi. Coşkulu slogan ve tezahüratları altında platforma çıkan Oktay Çanak, partililerin 'Ordu seninle gurur duyuyor' sloganları altında kürsüde partililere seslendi.
 
AK Parti'nin artık 'bir dava ve sevdanın adı' haline geldiğini belirten Oktay Çanak, konuşmasında şu görüşlere yer verdi: "14 Ağustos 2001 tarihinde bizim yürüyüşümüz 'milletimizle birlikte millete doğrudur' diyen Ak Parti, bugün bir parti olmaktan çıkmış bir davanın adı bir sevdanın adı olmuştur. Ak Parti bu milletin diliyle bu milletin sesi ile kurulmuş bir partidir. Biz inanıyoruz ki 3 yerel seçim, 3 genel seçim, 3 referandumda birinci parti olarak çıkan Ak Parti, Başbakan Yardımcımızın önderliğinde 7 Haziran tarihinde 10. kez birinci Parti olacak, tek başına iktidar partisi olarak bu yolda devam edecektir. Biz biliyoruz ki bu millet Ak Partiyi ak kadroları seviyo. Bizde onları seviyoruz. Biz onları ne kalbimizle ne de aklımızla seviyoruz. Olur ya bir gün kalp durur, akıl unutur, biz bu milleti ruhumuzla seviyoruz. O ne durur, ne de unutur.İnşallah bu günden sonra mahalle mahalle köy köy gezip bu davayı anlatacağız. Allah çıktığımız bu yolda bizi mahçup etmesin"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.