VEFAT (20.04.2015)

VEFAT (20.04.2015)

Gülyalı Taşlıçay Köyünden Merhum Dursun Ali Altunışık’ın eşi , Bagi Altunışık ve Günay Altunışık’ın annesi , FATMA ALTUNIŞIK vefat etmiştir. Cenazesi bugün Taşlıçay Köyü Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kab


VEFAT (20.04.2015)

 
 Merhum Süleyman Sami ve Sündüz kızı, merhum Sıtkı Ataoğlunun eşi, Sündüz ve Saadet’in annesi, Nihat ve Kadir’in kayınvalidesi Bekir, Burak ve Özgür’ün Anneannesi NADİDE ATAOĞLU vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazına ardından  kılınacak cenaze namazından sonra Çakal Çıkmaz mezarlığı aile kabristanlığında defnedilecektir.

Yemişli Köyünden Topaloğullarından Merhum İrfan Topaloğlu’nun Torunu, Mehmet Topaloğlu’nun oğlu , İhsan Topaloğlu, İlhan Topalaoğlu ve Nuray Işık kasapoğlu’nun yeğeni ATAHAN TOPALOĞLU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yemişli Köyü Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecelecektir.

Perşembe Beyli Mahallesinden Hüsemoğullarından ,Merhum Nuri Şahin’nin Oğlu, Cevat Şahin’nin abisi , Nuri ve Nurettin Şahin’nin babası , MEHMET ŞAHİN vefat etmiştir.

Cenazesi bügün Beyli Mahallesi Dereiçi Camii’nde  öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Gülyalı Taşlıçay Köyünden Merhum Dursun Ali Altunışık’ın eşi , Bagi Altunışık ve Günay Altunışık’ın annesi , FATMA ALTUNIŞIK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün  Taşlıçay Köyü Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.