Şensoy "Halkın Umudu Olacağız"

Şensoy "Halkın Umudu Olacağız"

Bizler, seçimin eşit koşullarda ve demokratik ortamda olmasını talep ediyoruz. Yüzde 10 gibi yasakçı seçim sisteminin barajını yıkarak, soyguna, talana ‘dur’ diyeceğiz. Halkın HDP’den büyük beklentisi var. Bu beklentiyi boşa çıkartmayacağız. Asıl mücadele

HDP İl Başkanı Vedat Şensoy:

“Halkın umudu olarak Meclis’te olacağız”
 
HDP olarak Ordu’da önemli bir atak yapacaklarını belirten HDP İl Başkanı Şensoy, ülkenin geleceğinin karartılmasına izin vermeyeceğiz, dedi.
Seçim sürecinde gündemi değiştirerek ülkenin geleceğiyle oynamak isteyenlere izin vermeyeceklerini vurgulayan HDP Ordu İl Başkanı Vedat Şensoy seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
“HDP olarak Türkiye’nin geleceğine sahip çıkmak adına halkla birlikte mücadelemizi sürdürüyoruz.
Bizler, seçimin eşit koşullarda ve demokratik ortamda olmasını talep ediyoruz. Yüzde 10 gibi yasakçı seçim sisteminin barajını yıkarak, soyguna, talana ‘dur’ diyeceğiz. Halkın HDP’den büyük beklentisi var. Bu beklentiyi boşa çıkartmayacağız. Asıl mücadelenin seçimden sonra olduğunu da iyi biliyoruz. Meclis’e gireceğiz ve keyfiliğe son vereceğiz. Halkın iradesinin takipçisi olacağız. Adaylarımızla birlikte karanlığı aydınlığa dönüştürmenin çalışmasını başlatıyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.