VEFAT  (16.04.2015)

VEFAT (16.04.2015)

Odabaşoğullarından Merhum Ahmet Odabaş’ın eşi , Mursel, Mesut ,Sabri,Hasan,Sabriye, Aysel ve Yüksel Odabaş’ın annesi ESMA ODABAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:00 de Burhanettin Mahallesinde bulunan evinde kılınacak cenaze namazından sonra defn

VEFAT  (16.04.2015)

 
Perşembe Beyli Mahallesinden ,Memişoğlullarından, Merhum Mehmet Güler’in eşi, Nevzat Güler ve Cemile Köksal’ın annesi , Dursun Ali Kalafat’ın kayınvalidesi , Cemal Yener ve Uygun Güler’in yengesi, EMİNE GÜLER vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Tepe Mahallesindeki evinden alınarak 10:30 da Beyli Merkez Camii’nde  kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Odabaşoğullarından Merhum Ahmet Odabaş’ın eşi , Mursel, Mesut ,Sabri,Hasan,Sabriye, Aysel ve Yüksel Odabaş’ın annesi ESMA ODABAŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 11:00 de Burhanettin Mahallesinde bulunan evinde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Akyazı Mahallesinden Merhum Ali Öztürk , Necati Öztürk ve Safiye Altundaş’ın annesi , Merhum Cemil Öztürk’ün eşi , Telli Yıldırım’ın kızı ŞAZİYE ÖZTÜRK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Akyazı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.